Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Samsung Electronics incheie un parteneriat cu Thomson Reuters pentru solutii de business

09 Noiembrie 2015Samsung Electronics Co., Ltd. a încheiat un parteneriat cu Thomson Reuters, liderul pieței informațiilor financiare media, pentru oferirea de servicii și soluții pentru companii.

Cele două companii cu expertiză în domenii precum securitate mobilă, dispozitive electronice și informații financiare vor începe dezvoltarea și optimizarea soluțiilor adresate mediului de afaceri.

„Colaborarea cu Thomson Reuters ne oferă oportunitatea unică de a le oferi experiențe de neegalat utilizatorilor, de a le oferi angajaților posibilitatea de a deveni mai productivi și mai eficienți. Împreună vom explora o varietate de oportunități de business, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor companiilor și profesioniștilor,” a declarat Dr. WP Hong, președinte și CMO Samsung Electronics.

„Oferirea de noi soluții inovatoare și relevante pentru consumatori este extrem de importantă. Varietatea ecosistemelor de produse Samsung ne susține angajamentul de a sprijini consumatorii și de a conecta comerțul la nivel global,” a declarat James C. Smith, președinte și CEO Thomson Reuters.

Datorită acestei colaborări, o selecție de conținut și aplicații Thomson Reuters vor fi disponibile pe dispozitivele și tehnologiile Samsung compatibile, pentru a sprijini companiile din domeniul juridic și cel financiar în primă fază.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite