Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

Compania Sodexo este autorizata sa emita tichete de masa pe suport electronic

09 Noiembrie 2015



Compania Sodexo a fost autorizată de Ministerul Finanțelor Publice să emită tichetele de masă pe suport electronic Gusto Pass începând cu 23 octombrie 2015.

Sodexo este astfel emitentul cu cea mai mare rețea națională de comercianți parteneri autorizat să emită tichetele de masă pe suport electronic, cel mai nou beneficiu extrasalarial pe care angajatorii îl pot oferi angajaților lor.

La nivel mondial, 65%-70% din volumele emise de grupul Sodexo sunt în format electronic.

Tichetele de masă în format electronic Gusto Pass sunt emise sub licența MasterCard, încorporează tehnologia chip&pin, sunt contactless și pot fi utilizate în unitățile de alimentație publică partenere Sodexo.

Noile tichete de masă pe suport electronic Gusto Pass sunt dedicate exclusiv alocației individuale de hrană a angajaților. Acestea nu presupun costuri suplimentare pentru angajați, toate costurile cu tichetele de masă pe suport electronic urmând să fie suportate de către angajatori.

În prezent rețeaua comercianților care acceptă noile tichete de masă pe suport electronic Gusto Pass depășește 4.200 de unități de alimentație publică, locuri de luat masa si magazine, răspândite pe mai mult de 85% din teritoriul țării.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite