Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

Atos Romania intentioneaza sa angajeze 750 de persoane pana la sfarsitul anului 2016

09 Noiembrie 2015Atos, furnizor internaționali de servicii IT, intenționează să angajeze în România 750 de persoane până la sfârșitul anului 2016. Campania de recrutare va fi derulată în următoarele luni, în toate orașele în care compania Atos România este prezentă (Timișoara, București, Brașov și Iași), dar nu se va limita la acestea.

Compania caută în special candidați seniori, cu experiență mai mare de 3-4 ani în domeniul IT. Printre pozițiile disponibile se numără: SAP Basis Senior Administrator, SAP HANA Administrator, ABAP Developer, Java developer, .Net Developer, SharePoint Senior Administrator, Unix Senior Administrator, Windows Server (Wintel) Senior Administrator, Database (MS SQL/Oracle) Administrator, Exchange Senior Administrator, Mainframe Specialist, Backup Administrator (Backup EMC Networker & Avamar), Virtualization Engineer, Cloud Integration Senior Arhitect, Cloud Migration Senior Arhitect și Cloud Solutions Technical Engineer.

Pe lângă pozițiile care necesită pregătire tehnică, compania oferă și poziții precum: Business Assurance and Improvement Consultant, Contract Assurance Consultant, Continuous Improvement Manager, Solution Design Arhitect, IT Project Manager și Program Manager.

Atos le oferă viitorilor angajați, pe lângă salarii atractive și competitive la nivelul pieței IT locale, o serie de beneficii extrasalariale. Aceștia își vor putea deconta echipamente sportive, abonamentele la săli de fitness și welness, echipamente IT, programe software, vacanțe, pensii și asigurări private până la un plafon stabilit cu angajatorul.

Mai mult, angajații vor avea acces la peste 3.000 de programe de training tehnice și non-tehnice, disponibile pe o platformă online pe care fiecare angajat o poate accesa. Adițional, vor fi oferite traininguri direct la centrele Atos de către partenerii companiei. La acestea se adaugă, pentru multe dintre pozițiile oferite, posibilitatea dezvoltării unei cariere internaționale, cu deplasări frecvente de scurtă durată în țările în care activează Atos, dar și deplasări pe termen lung.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite