Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Alcatel-Lucent preia Mformation

10 Noiembrie 2015



Alcatel-Lucent a achiziționat Mformation, unul dintre principalii furnizori de soluții de securitate și managementul terminalelor în rețelele mobile și IoT, destinate operatorilor de telefonie mobilă, furnizorilor de servicii și mediului enterprise.

Alcatel-Lucent va integra compania Mformation în divizia sa numită IP Platforms, oferind furnizorilor de servicii și mediului enterprise o platformă eficientă pentru menținerea controlului securității pentru conexiunea IoT, independent de aplicații, cu adresabilitate extinsă în industrii precum: auto, îngrijire a sănătății, servicii publice, producție și sisteme de automatizare.

Cu software-ul dezvoltat de Mformation, serviciile oferite de Motive Customer Experience Management (CEM) vor fi extinse la soluții integrate și eficiente de tip end-to-end pentru managementul terminalelor, destinate rețelelor de acasă, mobile și enterprise. Capabilitățile end-to-end vor adresa importanța tot mai mare a unei conexiuni mai rapide și sigure pentru cele 70 de miliarde de dispozitive care vor fi conectate la Internet în 2020 și vor face față complexității rețelelor convergente care se vor înmulți odată cu implementarea 5G.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite