Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Entersoft, prin partenerul sau BMM Consulting, va implementa solutia completa ERP la Salice

10 Noiembrie 2015



Furnizorul de solutii de mobilier Salice din Cluj-Napoca a ales Entersoft Business Suite ERP, platforma de baza din portofoliul Entersoft, pentru a gestiona in urmatorii ani intreaga activitate a companiei de la productie la managementul serviciilor si comert.

Proiectul care include atat licente, cat si servicii de mentenanta va fi derulat prin compania BMM Consulting din Cluj-Napoca, partener Entersoft inca din 2011. Potrivit estimarilor BMM Consulting si Entersoft Romania, implementarea va fi finalizata in aproximativ 3 luni.

Serviciile Entersoft au fost selectate de catre Salice dintr-un numar de alte trei solutii avansate ERP de pe piata. Beneficiile pe care insa Entersoft le aduce atat pe termen lung, precum integrarea ulterioara cu platforma CRM sau de Business Intelligence sau modulele de Mobile SFA, cat si cele pe termen scurt, precum imbunatatirea operatiunilor printr-o atenta gestionare a fluxurilor de achizitii, vanzare si productie, au fost hotaratoare in luarea deciziei de implementare din partea echipei de management Salice.

“Suntem multumiti ca investitia noastra in parteneri locali da roade si suntem convinsi ca echipa BMM Consulting sustinuta de noi va aduce clientilor exact acele solutii care sa ii ajute sa isi sporeasca eficienta operationala si sa isi imbunatateasca viziunea asupra afacerilor cu ajutorul Entersoft Business Suite.” declara Cristi Cozic, Country Manager Entersoft Romania.

Salice este in primul rand un furnizor de solutii care, urmarind noile tendinte pe piata specifica a mobilierului si decoratiunilor interioare, pune la dispozitia producatorilor locali o gama mare de produse si servicii de calitate. Mizand pe profesionalismul serviciilor, pe profunda cunoastere a domeniului si pe apropiere fata de client, Salice a reusit sa ocupe un loc important pe piata din Cluj.

In prezent, compania detine doua showroom-uri in Cluj-Napoca, unul in Targu Mures si unul in judetul Alba, o fabrica de productie a mobilierului de lemn masiv in Huedin si doua puncte de lucru pentru realizarea serviciilor specifice in Cluj si Turda.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite