Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

Synology extinde oferta pentru IMM cu un nou echipament NAS performant

13 Noiembrie 2015



Synology anunţă astăzi lansarea noului model DS716+, un NAS scalabil cu două bay-uri, alimentat de un procesor quad-core şi un sistem de fişiere tip Btrfs. DS716+ este un produs destinat segmentului companiilor mici si mijlocii, fiind perfect pentru companiile ce caută un server de stocare eficient şi fiabil.

Synology DS716+ oferă performanţă într-un corp extrem de compact, de aceea credem că este un produs ideal pentru profesioniştii cu cerinţe ridicate, fie că au nevoie de o gamă largă de aplicații sau de un server de fișiere capabil să gestioneze mai multe cereri simultane, chiar şi într-un mediu criptat”, a declarat Chad Chiang, product manager Synology Inc.
Fiind dotat cu 2GB RAM, două porturi Gigabit LAN, un procesor quad-core la 1.6GHz, capabil să se scaleze la 2.08GHz şi un suport de criptare AES-NI, DS716+ oferă performanţe incredibile la operarea fişierelor criptate, cu viteze de transfer de până la 218Mb/s pentru citire şi 141Mb/s pentru scriere. În plus, permite utilizatorilor să realizeze foarte uşor conversie video de la H.264 4K la 1080p.
DS716+ vine echipat cu un design ce oferă instalare uşoară a disk-urilor, pune accentul pe fiabilitate şi oferă două porturi Gigabit LAN dotate cu suport failover. Mai mult, veţi beneficia de trei porturi USB 3.0, precum si de un port eSATA ideal ca si opţiune extinsă de backup.
DS716+ rulează DiskStation Manager (DSM), cel mai avansat şi intuitiv sistem de operare pentru dispozitivele NAS. Dispunând de o gamă largă de aplicații, de la cele de backup la cele de management a rețelei, DS716 + oferă toate serviciile esenţiale unei afaceri și crește productivitatea la locul de muncă.
Synology a câştigat premiul "PC Mag Business Choice Award " pentru cel de la doilea an consecutiv, primind cel mai bun scor la toate capitolele, inclusiv pentru fiabilitate, raport calitate/pret şi probabilitate de a fi recomandat.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite