Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

TP-LINK is extinde reteaua de distributie cu ABC Data

14 Noiembrie 2015



TP-LINK își consolidează prezența pe piața românească și în regiune prin încheierea unui nou parteneriat de distribuție cu ABC Data România, subsidiara locală a celui mai mare distribuitor regional de produse IT&C, ABC Data. Parteneriatul, activ din luna noiembrie, vizează întreaga gamă de produse TP-LINK, de la routere, la adaptoare powerline, switch-uri, camere IP, print servere, modemuri ADSL și accesorii și va acoperi toate canalele de distribuție: retail, companii și ISP.

Ne propunem ca prin acordul cu ABC Data să ne consolidăm poziția de lider pe segmentul produselor destinate consumatorilor finali și să îmbunătățim prezența pe zona echipamentelor de rețea adresate întreprinderilor mici și mijlocii și SoHo (Small Office Home Office)”, a declarat Hermes Song, directorul general al TP-LINK România.
ABC Data deține peste 36.000 de produse în portofoliu, de la aproximativ 400 de branduri, de la computere, telefoane, produse de rețelistică, gaming, foto&video și software, la electronice, electrocasnice, accesorii și consumabile. Compania pune la dispoziția clienților săi platforma business-to-business Interlink, 90% dintre comenzile generate pe cele opt piețe în care este prezentă fiind realizate pe acest website B2B.

Parteneriatul cu TP-LINK ne ajută să ne extindem portofoliul și pe zona produselor de rețelistică, oferind clienților noștri echipamente de networking recunoscute pentru raportul calitate-preț foarte bun. Ne dorim să extindem oferta adresată clienților noștri cu cele mai renumite branduri, asigurând totodată livrare rapidă și servicii de calitate”, a declarat Sergiu Lujanschi, directorul general al ABC Data.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite