Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Noua abordare tehnologică a platformelor UEFISCDI

25 Noiembrie 2015




La nivelul întregului Data Center UEFISCDI sunt implementate soluții de securitate complexe (de tipul IDS/IPS). Totodată, platformele includ nativ algoritmi și metode de verificare a semnăturii electronice și permit definirea de reguli stricte de accesare a datelor pe categorii de utilizatori. Drepturile alocate în platforme sunt diferențiate, utilizatorii având acces la modulele specifice în funcție de rolul asociat.

Analize avansate
„Prin procesul de dezvoltare s-a avut în vedere ca orice operație de tipul interogărilor simple să se efectueze sub o secundă. Timpul de răspuns depinde însă și de calitatea conexiunii Internet, iar în cazul interogărilor complexe variază“, ne-a explicat specialistul UEFISCDI.

Pentru generarea de rapoarte, platformele utilizează un sistem de tip Business Intelligence, care livrează rapoarte dinamice, în timp real, și furnizează reprezentări grafice și geospațiale ale datelor statistice din sistem. Instrumentul este disponibil tuturor actorilor din sistem, oferindu-le acestora o soluție modernă de analiză, cu ajutorul cărora își pot construi programe viabile de dezvoltare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite