Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

ELKOTech Romania anunta lansarea celei de-a patra generatii de switch-uri ATEN KVM IP

09 Decembrie 2015ELKOTech Romania anunta lansarea de catre ATEN International Co., Ltd. a celei de-a patra serii de switch-uri KVM over IP.
Denumita KN8, noua serie ofera viteze de transfer media de doua ori mai mari comparativ cu alte produse din aceeasi clasa. Aceasta performanta permite atingerea unui nivel de productivitate ridicat atunci cand sunt reluate diferite activitati de mentenanta IT, precum actualizarea unor licente software.

„In trecut, una dintre principalele responsabilitati ale administratorilor de retea era de a pune la punct un sistem care sa permita accesul permanent la server, de la distanta. Aceasta cerinta este inca de actualitate, insa greu de realizat din cauza tehnologiilor video actuale tot mai pretentioase. Switch-urile KVM traditionale nu mai pot oferi performante optime, puterea de procesare a acestora fiind limitata. Noua serie ATEN KN8 este compusa din switch-uri KVM IP de ultima generatie, construite special pentru a veni in intampinarea acestor provocari generate de evolutiile tehnologice”, a declarat Kevin Chen, Presedinte al ATEN International.

Seria ATEN KN8 integreaza caracteristici imbunatatite pe partea de video, de securitate si de transmisie de date. Modelele detin un procesor grafic puternic FPGA, care permite redarea de materiale video in format high-definition (1920x1200 de pixeli) si generarea de console locale si remote. Imbunatatirea calitatii de redare aduce cu sine beneficii in lucrul cu aplicatiile audio-video sau cu aplicatii software utilizate in post-procesare, imaginile oferite de noile modele sunt clare si fluide.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite