Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Schneider Electric lanseaza Oferta Easy pentru cladirile comerciale si industriale

09 Decembrie 2015



Schneider Electric lansează pe piața din România “Oferta Easy”, care cuprinde produse și soluții dedicate clădirilor comerciale și industriale. Principalele game incluse în această ofertă sunt întreruptoarele automate în carcase turnate EasyPact CVS pentru aplicații de distribuţie electrică de joasă tensiune de la 100 la 630 A și soluţii de control şi protecţie motoare EasyPact TVS pentru aplicații de la 6 la 630 A.

„Am decis să reunim cele două game – EasyPact CVS și EasyPact TVS – într-o ofertă unică ce le asigură utilizatorilor un raport ridicat performanţă/preț.Deoarece bugetele pentru construcția sau modernizarea unei clădiri sunt din ce în ce mai reduse, întreruptoarele automate EasyPact CVS îi vor ajuta pe constructorii de tablouri electrice să se adapteze bugetelor clienţilor lor, livrând, în acelaşi timp, soluţiile care corespund standardelor în vigoare. În ceea ce priveşte soluțiile EasyPact TVS, experienţa internațională de 80 de ani a specialiștilor Schneider Electric în soluţii de control şi protecţie motoare se reflectă într-o gamă de produse ce impresionează prin flexibilitate, simplitate și fiabilitate”, a declarat Petre Butu, Vicepreşedinte Divizia Partner, Schneider Electric România.

Proiectate pentru a îndeplini toate cerințele aplicațiilor simple de protecție din clădirile industriale și comerciale de dimensiuni medii, produsele din seria EasyPact CVS oferă un nivel înalt de performanță la un preț accesibil. Aceste întreruptoare sunt ușor de instalat, operat și întreținut, dar și robuste, având garanţia standardului SR EN 60947-2.

Gama EasyPact TVS include o serie largă de contactoare, relee și întreruptoare, care prezintă caracteristicile esențiale cerute de 80% dintre cel mai des întâlnite aplicații de motoare, pentru funcţionare în regimurile AC1 și AC3. Produsele și soluțiile din gamă au fost optimizate, astfel încât clienţii să plătească doar pentru funcțiile de care au cu adevărat nevoie pentru realizarea proiectului lor. Selecția și comanda acestora se realizează în baza unui sistem de referință clar, în timp ce varietatea de soluții dintr-o singură gamă ajută la reducerea cerințelor de stoc şi simplifică proiectarea instalaţiilor electrice.

Ambele game de produse, EasyPact CVS şi EasyPact TVS, sunt realizate din materiale premium în fabrici certificate ISO 9001 şi ISO 14000, fiind în întregime testate de către organizaţii naționale, internaționale și terțe, potrivit tuturor standardelor relevante de siguranţă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite