Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

MasterCard lanseaza in Romania programul international Pricelesscities.com

09 Decembrie 2015În premieră naţională, MasterCard anunţă lansarea platformei www.priceless.com posesorilor de carduri MasterCard și Maestro din România.

Aceştia pot beneficia de avantaje şi privilegii în cele mai populare destinaţii de vacanţă şi de afaceri precum Londra, Paris, Roma, Milano, Berlin, Madrid, Istanbul, alături de alte peste 30 de oraşe şi teritorii, prin simpla înregistrare în platforma www.priceless.com/romania.

”Ne bucurăm că putem veni în întâmpinarea românilor care călătoresc, fie în scop personal, fie de afaceri, cu un program internaţional de experienţe şi servicii ce le vor îmbogăţi timpul petrecut la destinaţie”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager în cadrul MasterCard. „Fie că îşi planifică un weekend prelungit la Londra, o călătorie de afaceri la Roma sau o vacanţă la New York, posesorii de carduri MasterCard şi Maestro pot descoperi rute noi şi să adauge itinerariului lor experienţe unice, precum un consilier personal şi tur privat în magazinul Harrods, upgrade fast-lane atunci când vizitează London Eye sau prioritate la rezervare în restaurante cu stele Michelin”.

Alături de acestea, beneficiile oferite includ pachete speciale în cele mai bune hoteluri, preţuri preferenţiale în restaurante de renume, servicii şi privilegii exclusive la cumpărături, cât şi acces backstage pentru unele dintre mai râvnite spectacole şi evenimente. La lansarea din România, platforma include peste 6.000 de oferte şi experienţe ce pot fi accesate prin rezervare online.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite