Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

ATM-urile Euronet ofera acces non stop la fondurile in euro si lei in Bucuresti

09 Decembrie 2015



În premieră în ţară, Euronet România anunţă adăugarea serviciului de eliberare valută la reţeaua sa independentă de ATM-uri din Bucureşti, care cuprinde în momentul de faţă aproximativ 130 de terminale. Bancomatele care eliberează atât euro, cât şi lei sunt amplasate în zone convenabile din centrul Bucureştiului, de exemplu în zonele pietonale, marile hoteluri şi centre comerciale, dar şi în centrul istoric al capitalei.

„Accesul non stop la ATM-urile multi-valutare le oferă deţinătorilor de carduri în moneda naţională flexibilitatea de a retrage valută din conturile în lei. Reţeaua independentă de bancomate a Euronet este prima reţea de ATM-uri din ţară care oferă acest serviciu”, a precizat Dimitris Verikios, Director General Regional Euronet.

ATM-urile multi-valutare oferă cursuri de schimb competitive, cu o procedură rapidă într-un singur pas, consumatorii având o modalitate securizată şi transparentă de retragere a fondurilor în valută.

Posibilitatea de a retrage valută în ţară elimină problemele cu care se pot confrunta consumatorii atunci când se deplasează în străinătate, fără să aibă la ei sume în moneda locală sau informaţii despre cursurile de schimb. Deţinătorii de carduri care economisesc în euro sau debitorii care îşi rambursează creditele în euro sunt de asemenea beneficiari potenţiali/viitori ai acestui nou serviciu.



Tags: ATM, Euronet, valuta

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite