Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

NETGEAR isi consolideaza prezenta in Romania

09 Decembrie 2015



Prezent de 1 an pe piata din Romania prin partenerii si resellerii sai, NETGEAR, companie canadiana de retelistica, decide sa fie mai aproape de oameni si business-uri comunicand prin materiale in limba romana si apeland la ajutorul unor specialisti locali.

In momentul de fata, NETGEAR e prezent in Romania prin intermediul distribuitorilor: ABC Data Romania, ASBIS Romania, Network One Distribution, reselleri certificati: Comservice Company, Focality SRL, Prime Solution SRL, Qwerty Solutions, Anaidro SRL si multi alti parteneri sustinuti de NETGEAR, precum si parteneri din retail: Altex, CEL.ro, eMag, PC Garage.
“Ne dorim sa comunicam mai bine si mai mult pe aceasta piata foarte importanta pentru noi, sa fim mult mai prezenti si mai aproape de clientii nostri actuali si viitori. Acum avem un singur punct de contact pentru zona de comunicare, incepem sa construim paginile de social media si, speram noi, facem primii pasi catre coagularea unei comunitati. Nu in ultimul rand, ne dorim sa cream mai multe evenimente dedicate celor mai bune solutii de retelistica pentru business-uri si clienti individuali.” a declarat Marek Zajac, Channel Account Manager Central & Eastern Europe.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite