Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Xerox, desemnat lider pentru serviciile de management al fluxurilor de lucru in raportul IDC MarketScape 2015

09 Decembrie 2015



Xerox a fost desemnat lider pentru serviciile de management al fluxurilor de lucru, pe piata din Statele Unite, in raportul IDC MarketScape din 2015.
Acest raport analizeaza piata serviciilor de management al fluxurilor de lucru, care este definita de analistii IDC MarketScape ca fiind un set de servicii ce automatizeaza si optimizeazăa procesele de business si fluxurile de lucru ce implica volume mari de documente.

Serviciile Xerox de automatizare a fluxului de lucru ajuta clientii sa evite ineficienta si blocajele care ar putea aparea in managementul documentelor. Xerox isi consolideaza in permanenta ofertele orientate catre diverse industrii, anuntand solutii de automatizare a fluxurilor de lucru pentru industria asigurarilor si departamentele de resurse umane, doua segmente de business care opereaza cu fluxuri de date multiple.

In plus, recenta lansare a solutiilor Xerox Digital Alternatives si Xerox DocuShare sproreste nivelul de eficienta al birourilor prin automatizarea procesarii documentelor. Astfel, angajatii nu mai sunt nevoiti sa efectueze manual sarcini care consuma mult timp, cum ar fi distribuirea, adnotarea, stocarea si securizarea documentelor si informatiilor.

Conform raportului, Xerox este singura companie ce detine o structura dedicata solutiilor si serviciilor de automatizare a fluxurilor de lucru. Infiintata in 2014, Workflow Automation Services lucreaza in parteneriat cu echipele Xerox de externalizare a operatiunilor – inclusiv serviciile de administrare a tiparirii si serviciile centralizate de imprimare - dar si cu organizatia de externalizare a proceselor de business.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite