Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Veracomp aduce in Romania solutiile CryptoFlow

16 Decembrie 2015In demersul de extindere a portofoliului de produse, Veracomp a incheiat un parteneriat cu Certes Networks pentru distributia familiei de produse CryptoFlow in Europa de Est, inclusiv Romania. Un studiu recent cu privire la gradul de adoptie al tehnologiei, initiat de Forrester la solicitarea Certes Networks, releva faptul ca numai 54% dintre companiile chestionate pot spune ca nu au avut evenimente de securitate in ultimele 12 luni si indica faptul ca 36% dintre acestea au avut cel putin un eveniment in ultimul an. Solutiile Certes utilizeaza protocoale bazate pe standarde de securitate recunoscute la nivel mondial: AES 256, SHA-512, IPsec.

Solutiile sunt recunoscute pentru calitatile acestora de catre cei mai importanti analisti din piata, precum Gartner si IDC. In prezent, compania are proiecte implementate in peste 84 de tari, iar printre clienti se numara: 158 de institutii si organizatii financiare si bancare, 130 de agentii guvernamentale, peste 100 de spitale si institutii din domeniul energiei si al utilitatilor.

Parteneriatul de distributie incheiat cu Veracomp este o consecinta fireasca a modelului de business – bazat 100% pe canalul de distributie – practicat de Certes Networks. La nivel mondial, Certes colaboreaza strans cu canalul de distributie pentru a furniza fiecarei piete fonduri de dezvoltare, lead-uri, dar si suport de marketing. Alegerea Veracomp ca distribuitor in regiunea est-europeana este o decizie strategica prin care Certes doreste să asigure o acoperire completa in EMEA, regiune unde Certes Networks a inregistrat in 2015 o crestere substantiala de 60%.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite