Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cercetare si Invatamant superior >> Stiri si Evenimente

Medalii de aur pentru ICPE-CA la EUREKA si INFOINVENT 2015

18 Decembrie 2015Recunoasterea valorii si competitivitatii INCDIE ICPE-CA in cercetarea nationala si internationala a reiesit, si de aceasta data, prin obtinerea a doua medalii in cadrul celei de a XIV-a editii a Expozitiei Internationale Specializate „INFOINVENT 2015”, desfasurata la Chisinau, in perioada 25-28 noiembrie 2015.
In acest sens, brevetul „Hartie securizata cu detectare si validare electronica” a obtinut medalie de aur, iar brevetul „Conductor electric aerian cu autoprotectie la depunerile de chiciura/gheata” a obtinut medalie de argint.
Totodata, in cadrul celei de a LXIV-a editii a Concursului International EUREKA, desfasurat la Bruxelles, in perioada19-21 noiembrie 2015, brevetul „Procedeu de obtinere a unui compozit carbon-carbon” a obtinut medalie de aur.
Iata de ce, ICPE-CA, prin cercetarile demarate, este pregatit sa raspunda provocarilor impuse de noile cerinte economice si sociale, astfel incat, prin activitatea sa, sa consolideze dezvoltarea durabila a intregii societati.Tags: ICPE-CA, inovare

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite