Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Campionatul National de Fotbal Corporatist

22 Ianuarie 2016



Buna ziua,

Dorim sa va invitam sa participati cu echipa de fotbal a companiei dumneavoastra la cel mai mare turneu sportiv din Romania, dedicat sportului corporatist. Campionatul National de Fotbal Corporatist (fosta Cupa “CORNEL DINU” pentru companii), este un team building sportiv, in cadrul caruia angajatii companiilor concureaza pe durata a 3 luni (martie – iunie ), in incercarea de a castiga prestigiosul trofeu. Turneul reprezinta o buna oportunitate de a interactiona cu actualii clienti sau viitori parteneri. Organizat in sistem primavara – toamna, Campionatul National de Fotbal Corporatist, a reusit sa creasca de la an la an, nu mai putin de 165 de companii participand doar in zona Bucuresti/Ilfov(lista completa o gasiti mai jos sau in prezentarea atasata).

*Deoarece au existat foarte multe solicitari de inscriere la aceasta noua editie, numarul locurilor disponibile a fost suplimentat de la 40 la 48 de locuri.

Va rugam sa cititi prezentarea atasata pentru a gasi toate detaliile referitoare la participare ! (To view the presentation in English please click here ).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite