Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

XAPT Solutions anunţă primele proiecte de Microsoft Dynamics NAV 2016

28 Ianuarie 2016Lansata in toamna lui 2015, versiunea 2016 a solutiei Microsoft Dynamics NAV are deja cateva referinte pe piata locala. Xapt Solutions a anuntat inceperea a doua proiecte o implementare pentru o companie ce activează în domeniul serviciilor de securitate şi un upgrade al unei versiuni mai vechi a soluţiei pentru un partener deja cu tradiţie al XAPT, având ca obiect de activitate serviciile din domeniul educaţiei.

Microsoft Dynamics NAV 2016
este o soluţie de business dedicată companiilor mijlocii, uşor adaptabilă şi customizabilă, oferind capabilități semnificative în ceea ce priveşte mobilitatea, precum și interoperabilitatea cu Microsoft Azure, Microsoft Dynamics CRM și Office 365. Alte beneficii: imbunătaţiri ale facturării electronice, Report Enhancements (actualizarea rapoartelor existente şi crearea de rapoarte noi), Optical Character Recognition (OCR)(introducerea automată a documentelor în Microsoft Dynamics NAV (de exemplu: facturile de achiziţie)), actualizarea datelor din Microsoft Dynamics NAV prin adăugarea de informaţii venite din surse externe aplicaţiei; disponibilitatea pentru orice dispozitiv (smartphone, notebook, tablete, 2-in-1 si desktop).

XAPT este clasat ca partener principal Microsoft Dynamics ERP în regiunea Europei Centrale și de Est și unul dintre cei mai mari la nivel mondial. Grupul este prezent, prin proiecte, pe 5 continente, având birouri în Australia, Bulgaria, Canada, Ungaria, România, Statele Unite ale Americii și are parteneriate strategice în multe alte țări. În România, XAPT Solutions are o experienţă de 19 ani, concretizată azi în peste 160 proiecte Microsoft Dynamics, fiind partenerul Microsoft cu cea mai mare stabilitate în piaţă. In anul 2015 a câştigat titlul de „Best Performance in Microsoft Business Solutions” pentru cele mai bune rezultate in vânzări.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite