Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Monica Calotă, directorul ANPCDEFP: „Putem transforma România prin învățare!

28 Ianuarie 2016




După aproape două decenii și jumătate de când depuneți eforturi constante în direcția creării unei culturi a învățării, care sunt rezultatele cu care va mândriți cel mai mult?
Sunt foarte mândră de faptul că echipa noastră a reușit să demonstreze că poate exista și în România o instituție publică transparentă, deschisă, prietenoasă și cu vocația de a face un bine public. Regret însă că nu am reușit să ajungem suficient de mult cu proiectele și oportunitățile către grupurile cele mai dezavantajate. Dar ne străduim!

Care este mesajul-cheie pentru 2016?
Erasmus+ aduce multe oportunități. Identificați-vă temeinic nevoile instituționale și candidați cu proiecte justificate! Putem transforma România prin învățare!


Erasmus+, o șansă europeană la educație


Erasmus+ este principalul program al Uniunii Europene în domeniul educației, formării, tineretului și sportului pentru perioada 2014-2020. Erasmus+ oferă unui număr de peste 4 milioane de europeni posibilitatea de a studia, de a se forma, de a câștiga experiență profesională și de a participa la programe de voluntariat în alte tări. În România, Programul Erasmus+ este implementat și coordonat de către Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale.



Tags: Educatie, Erasmus

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Cristina Rigman
Buna ziua, as aprecia foarte mult daca numele organizatiei noastre ar fi corectat in textul articolului: la sectiunea "Invata si da mai departe" primul exemplu de proiect. Numele corect se scrie in doua cuvinte , Pro Vobis, iar numele conplet este Asociatia Pro Vobis - Centrul National de Resurse pentru Voluntariat. Multumesc!
01 Februarie 2016, 05:21:59