Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

International Software Distribution, noul distribuitor autorizat Dell Software Group pentru Romānia, Bulgaria şi Regiunea Adriatică

29 Ianuarie 2016



International Software Distribution, compania care a preluat de la începutul anului gestiunea tuturor tranzacţiilor comerciale cu partenerii companiei americane Dell Software Group din România, Bulgaria şi Regiunea Adriatică, şi-a anunţat joi, 21 ianuarie lansarea oficială, în cadrul unui eveniment desfăşurat la reşedinţa Ambasadorului Statelor Unite ale Americii, Excelenţa sa, domnul Hans Klemm.



Lansarea International Software Distribution face parte din strategia de expansiune a operaţiunilor Dell Software în regiune* (*Albania, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, România, Serbia, Slovenia) prin consolidarea reţelei de parteneri autorizaţi şi investiţii în perfecţionarea resurselor tehnice, de vânzări şi de marketing.

“Parteneriatul regional între Dell Software şi International Software Distribution este o oportunitate excelentă de continuare a dezvoltării tehnologice în ţările din sud-estul Europei. Acesta marchează începutul unui efort unificat de a securiza, gestiona şi proteja sisteme, aplicaţii, baze de date şi echipamente. Dorim să salutăm eforturile colaborative dintre Statele Unite ale Americii şi România, pentru facilitarea accesului companiilor private şi publice la soluţii tehnologice de ultimă generaţie care pot gestiona mai eficient riscurile atacurilor cibernetice. Îmbunătăţirea securităţii şi a managementului sistemelor din regiune, prin crearea unei reţele solide de parteneriat, implică şi un efort de retenţie a forţei de muncă specializate şi crearea de oportunităţi profesionale pentru tinerii care doresc să se alăture sectorului IT&C“, a declarat cu ocazia evenimentului, Excelenţa sa, Ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Hans Klemm.

“Am început acestă călătorie în urmă cu 12 ani în România şi sunt bucuros să afirm că am reuşit să poziţionăm cu succes Dell ca singurul furnizor de soluţii end-to-end din industria IT&C locală. Am investit permanent la nivel de Grup în dezvoltarea canalului de vânzare prin parteneri autorizaţi pentru deservirea eficientă a companiilor şi a organizaţiilor de toate dimensiunile,“ a declarat Şerban Zirnovan, Enterprise Solutions Group Director, Central & Eastern Europe Dell.

„Lansarea International Software Distribution reprezintă un nou capitol în transformarea ţărilor din regiune, din emergente în mature din punct de vedere al tehnologiilor utilizate. Expertiza continuă se obţine prin alocarea de resurse specializate pentru dezvoltarea companiilor locale care fac parte din reţeaua de parteneri autorizaţi Dell Software. Misiunea noului proiect va fi să pună bazele unei reţele parteneriale puternice, prin implementarea viziunii şi a planului de dezvoltare Dell Software în regiune. Suntem bucuroşi să facem parte din povestea de succes a companiilor Dell şi Dell Software în România, Bulgaria şi Regiunea Adriatică“, a declarat Dr. Ing. Marius Sticlaru, Associate Partner, International Software Distribution.

Evenimentul s-a bucurat de prezenţa Ministrului Comunicaţiilor şi a Societăţii Informaţionale, domnul Marius Bostan, a partenerilor de afaceri Dell şi a integratorilor de sistem din România, printre care S&T, Kapsch România, ETA2U, Lasting, Logic Computer, Net Brinel şi alţii. La eveniment au participat şi membrii de seamă ai unor agentii guvernamentale: Centrul Cyberint, CERT-RO, Consiliul Concurenţei şi ANCOM.

Lansarea companiei International Software Distribution a avut loc cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, printre participanţi aflându-se, pe lângă Excelenţa sa, domnul Ambasador Hans Klemm, Dean Thompson, Adjunctul Şefului Misiunii Diplomatice a SUA şi Greg O’Connor, Regional Senior Commercial Officer Southeast Europe.

Despre Dell
Dell, ca şi companie privată, a intensificat în ultimii ani investiţiile în extinderea canalelor de distribuţie. Având ca scop furnizarea de inovaţie la cel mai înalt nivel, compania americană a investit constant în cercetare şi dezvoltare, precum şi în creşterea nivelului de satisfacţie şi a experienţei utilizatorilor. Dispunând de capacitatea de a urmări o strategie pe termen lung concentrată 100% pe client, Dell se diferenţiază tot mai mult ca furnizor integrat de soluţii end-to-end.

Despre Dell Software
Dell Software este o companie specializată în livrarea de soluţii pentru securitate, management şi protecţie a sistemelor, aplicaţiilor, bazelor de date şi a echipamentelor. Software-ul inovator Dell Software integrat cu hardware-ul şi serviciile Dell oferă clienţilor soluţii end-to-end scalabile, care accelerează performanţele departamentelor IT. Fie că este vorba de infrastructuri Windows, cloud sau mobile computing, reţele, baze de date sau business intelligence, soluţiile Dell Software reduc complexitatea mediilor de lucru IT.



Tags: Dell

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite