Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Domeniu >> Categorie >> Tip Continut

Sistec reprezinta Romania la CeBIT

16 Februarie 2016



În perioada 14-18 martie 2016, la Hanovra în Germania va avea loc târgul CeBIT 2016, expoziția de IT&C apreciată ca fiind cel mai mare târg internațional anual de tehnologie. Tema principala a ediției din acest an va fi transformarea digitală și rolul informației, poziționându-se astfel ca un eveniment gobal dedicat digitizării.

Sistec va reprezenta România la CeBIT 2016, alături de alte companii IT locale și va prezenta la standul României propriile soluții dezvoltate pe baza unor tehnologii de top, perfect adaptate atât companiilor private cât și organizațiilor publice.

«Participarea Sistec la cel mai mare târg de profil IT&C din lume reprezintă momentul oportun având în vedere experiența dobandită la multe alte târguri naționale și perfecționarea soluțiilor și serviciilor noastre. Ne dorim câștigarea de noi clienți, parteneri strategici, precum și promovarea IT-ului românesc
», a declarat Radu Dinescu - Managing Director Sistec.

Vizitatorii vor primi consultanță de specialitate și vor avea oportunitatea să își formeze o imagine de ansamblu cu privire la soluțiile IT&C oferite de Sistec.

Sistec este un integrator IT, o companie 100% românească care va prezenta pieței europene produse fabricate in România:

Soluțiile IT și suportul tehnic reprezintă arhitectura de bază pentru o afacere, motiv pentru care Sistec oferă externalizare IT pentru companiile care doresc să se elibereze de problemele ce pot apărea la nivelul infrastructurii IT deținute. Astfel, putem prelua o gamă largă de funcții IT, incluzând servicii de rețelistică și mentenanță IT, servicii de suport și mentenanță pentru servere, computere, laptop-uri și alte echipamente IT, servicii de email, infrastructură, consultanță IT, etc. În concluzie, Sistec poate oferi externalizare IT completă, prin preluarea întregii responsabilități IT a unei companii - în special - a celor cu prezență națională.

Servicii Cloud - Rețeaua de comunicații de latență scazută, înalta disponibilitate și virtualizarea serverelor au dus la o serie de inovații care au fost denumite Cloud. Aceste inovații au permis companiilor să achiziționeze și să utilizeze serviciile IT furnizate de un centru de date. Platforma noastră SIS Cloud livrează servicii IaaS, SaaS, PaaS.

Clienții pot accesa 24/7 servicii, găzduite în cele 3 Data Centere proprii, acreditate de către Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională.

Sistec are capabilitățile necesare dezvoltării unui produs de la stadiul de idee la livrarea versiunii finale a acestuia, fiind în măsură să acopere toate fazele necesare dezvoltării și mentenanței unui produs software. Cu ajutorul competenţelor şi experienţei specialiştilor noștri, oferim clienţilor soluţii informatice durabile şi complete, perfect adaptate cerinţelor şi specificului fiecărei activităţi.

Sistec deține experiență şi competenţe extinse în domeniul managementului documentelor. În mediul de afaceri actual extrem de competitiv, informația este cea mai importantă resursă a organizațiilor, iar aceasta, în cele mai multe cazuri, se regăsește în documente pe hârtie. Sistemele de captură (scanare, catalogare) a informațiilor reprezintă primul pas în gestiunea performantă a informațiilor, permițând conversia documentelor din format fizic în format electronic, precum și extragerea informațiilor necesare din cadrul acestora. În acest sens, compania Sistec este autorizată de către Arhivele Naționale și acreditată ca administrator de arhive electronice conform legii 135/2007.

Sistec (www.sistec.ro) și-a început activitatea în decembrie 1994, iar astăzi este unul dintre cei mai importanți integratori de sisteme și soluții IT & C din România. Succesul companiei se datorează în principal oamenilor săi și viziunii de afaceri realiste adaptate în permanență atât la tendințele tehnologice globale, cât și la provocările din mediul local. Astfel, am investit în cei peste 200 de angajați și în parteneriate de nivel înalt cu majoritatea companiilor de top din diverse tehnologii IT&C, precum: IBM, HP, Microsoft, Siemens, Oracle, Xerox, Canon, Brother, Samsung, Oki, Vodafone, etc



Tags: ITC

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite