Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> CRM >> Stiri si comunicate

5 vorbitori de top si un pianist celebru te asteapta la Marketing&Sales Forum

08 Martie 2016



Ce au in comun: un vorbitor de top, un trainer pe vanzari, un antreprenor celebru, un publicitar la fel de celebru, un expert in cod vestimentar, cel mai tare videoblogger roman si un pianist renumit?

Andy Szekely, Adrian Florea, Dr. Wargha Enayati, Costin Radu, Mihai Irimia, Mikey Has si Nicolae Dumitru si-au dat intalnire la cea de a treia editie a Marketing&Sales Forum pentru a vorbi despre tine si afacerea ta. Eveniment anual dedicat profesionistilor din marketing si vanzari, precum si antreprenorilor experimentati ,Marketing&Sales Forum va avea loc pe 31 martie la Hotel Hilton Bucuresti, iar interactiunea speakerilor cu invitatii este o certitudine.

Andy Szekely, unul dintre cei mai apreciaţi vorbitori inspirationali ai momentului, va surprinde „anotimpurile dezvoltarii liderului”, in timp ce Costin Radu, de la Saatchi&Saatchi The Geeks va dezvalui care sunt principalele greşeli pe care companiile le fac atunci cand investesc in comunicare şi marketing. La intrebarea „sunt vanzarile ştiinţa sau arta” va raspunde experimentatul trainer, Adrian Florea, fondatorul Trend Consult, care va evidenţia şi aspectele cheie ale unei culturi de vanzari axate pe performanţa. Audienţa va putea afla de la Dr. Warga Eneyati, antreprenorul care a pus bazele reţelei Regina Maria, care este motivaţia in business si de ce avem nevoie de sens in tot ceea ce facem.

Inedita, dar totuşi de business, va fi şi dezbaterea despre modul in care putem transmitem profesionalism şi incredere prin felul in care ne imbracam, fara sa ratam insa ocazia unei prime impresii excelente, gestionata de Mihai Irimia, expert in cod vestimetar la Louis Purple Internaţional. Totodata vom putea afla şi cum a devenit Mihai Holhos, aka Mikey Hash, cel mai cunoscut videoblogger din Romania. Evenimentul continua şi tradiţia artistica, prin interpretarile pianistului Nicolae Dumitru care va reda armonia dintre prezentarile de business si muzica clasica.


Marketing&Sales Forum are loc pe 31 martie la Hotel Hilton Bucureşti, intre orele 9.00-15.30 si se adreseaza in exclusivitate profesioniştilor din vanzari şi marketing si antreprenorilor care doresc sa-şi imbogaţeasca experienta şi sa-şi extinda cercul de cunostinte. Evenimentul este organizat de echipa de consultanta a Synergizer Business Solution cu sprijinul SanoVita, CAS AG Germania, Anzi Soft și Tecnam. Doar pana la 13 martie, va puteti inregistra cu 60% reducere, la un cost de de 39EUR. Pentru agenda si înregistrare accesati site-ul evenimentului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite