Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

“Oportunități de finanțare nerambursabilă pentru 2016 și propuneri de optimizare a finanțărilor” – un nou eveniment Professional Corner AMCOR

10 Martie 2016



Asociația Consultanților în Management din România (AMCOR), organizează pe data de 23 martie 2016 un nou eveniment Professional Corner cu tema Oportunități de finanțare nerambursabilă pentru 2016 și propuneri de optimizare a finanțărilor”. Evenimentul va avea loc în București, la hotel Intercontinental, sala Opera, începând cu ora 14:00.

Această ediție Professional Corner va fi organizată sub forma unui workshop profesional interactiv care își propune să fie un cadru de dezbatere constructiv cu privire la viitoarele oportunități de finanțare nerambursabilă pentru anul 2016 și să creioneze un set de propuneri care ar putea optimiza lansarea și accesarea acestor fonduri.

În prezent, identificăm foarte multe probleme majore ale perioadei de programare 2014-2020 care încă nu au fost soluționate în această fază, precum: pentru multe linii de finanțare, ghidurile solicitantului nu au fost încă finalizate; aplicația MySMIS prin care se depun proiectele europene este încă nefuncțională; existența unei legislații greoaie în ceea ce privește achizițiile publice precum și normele de aplicare ale acesteia. De asemenea, României îi lipsesc proiectele majore care au capacitatea de a revigora economia țării și de a reduce decalajele socio-economice în raport cu celelalte state membre UE. În cadrul acestui context, prin organizarea evenimentului tip Professional Corner, CPFE din AMCOR își propune o dezbatere activă cu autoritățile finanțatoare în vederea soluționării problemelor identificate în perioada de programare 2014-2020”, a afirmat Petre Luigi Luican, reprezentantul companiei Proconsult și coordonatorul Comisiei Profesionale de Fonduri Europene din cadrul AMCOR.

Printre speakerii acestei ediții se numără: Cătălin Hristea, reprezentant al companiei PMSolutions și Președintele AMCOR, Petre Luigi Luican, reprezentant PROCONSULT și coordonatorul Comisiei de Fonduri Europene a AMCOR, Dragoș Pîslaru, Cancelaria Primului Ministru, Laurențiu Stelea, Ministerul Fondurilor Europene, Mădălina Zamfir, BDO Business Advisory și Cristian Găină, reprezentant GAPA și membru în Consiliul Director AMCOR.

Evenimentul va reuni consultanți în management, oficiali din ministere și din partea instituțiilor care reglementează aceste fonduri, dar și alte persoane interesate de domeniu.

Persoanele care doresc să participe la acest eveniment sunt rugate să confirme prezența până pe data de 14 martie a.c. la adresa de e-mail: alexandra.pusca@amcor.ro.

Participarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile și a confirmării.

Organizațiile interesate de sponsorizarea acestui eveniment sunt rugate să contacteze AMCOR la tel. 0722.599.503 sau pe e-mail la adresa office@amcor.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite