Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> HR >> Stiri si comunicate

5000 de joburi la Angajatori de TOP Bucureşti – cel mai mare târg de carieră din România

10 Martie 2016Targul de cariera Angajatori de TOP va avea loc pe 25-26 martie la Sala Palatului şi reuneşte 100 de companii şi 5000 de joburi. Ediţia din această primăvară este una aniversară pentru evenimentul din Bucureşti. 20 de ediţii, respectiv 10 ani prin care cel mai mare târg de carieră a adus faţă în faţă candidaţi determinaţi să îşi construiască o carieră de succes şi companii multinaţionale cu planuri importante de recrutare.Ediţia din martie a evenimentului se remarcă printr-o diversitate de joburi. Cele 100 de companii provin din peste 14 domenii de activitate, de la IT&C (35%), Servicii şi BPO (18%), Financiar-Bancar (15%), FMCG (9%), Retail (8%), Audit şi Consultanţă (5%), Inginerie şi Auto (4%), Recrutare (3%), Farma (1%), Logistică şi Transporturi (1%), Alte domenii (1%).

Oportunităţile de carieră deschise de companii sunt adresate atât profesioniştilor, 17% dintre joburi sunt pentru candidaţii senior, 28% sunt poziţii middle-level, în timp ce 56% sunt pentru candidaţii entry-level.Joburi și proiecte la nivel internaţional. Companiile care participă la Angajatori de TOP sunt companii cu planuri de recrutare la nivel internaţional. 33% dintre angajatori pun la dispoziţie poziţii prin intermediul joburilor sau a proiectelor pe care le au în diferite ţări din Europa, unde o parte dintre angajaţi vor fi relocaţi pentru o perioada determinată sau definitivă. Ţări precum: Suedia, Franţa, Marea Britanie, Serbia, Croaţia, Norvegia, Suedia, Belgia, Austria, Cehia sau Estonia sunt câteva dintre „destinaţiile” în care pot acumula experienţă la nivel global candidaţii care vor fi recrutaţi în cadrul Angajatori de TOP. Câteva dintre companiile cu planuri de recrutare la nivel internaţional sunt: Allianz Worldwide Partners România, Accenture, InCrys, ModuleWorks SRL, Vivre, Miele Tehnica, DB Schenker Global Sevices Europe, Playtika România, Stefanini România, ProCredit Bank, Genpact România.

Pentru poziţiile deschise, vizitatorii pot aplica folosind un singur CV Barcode. Este o modalitate eficientă atât din perspectiva candidaţilor, dar şi a angajatorilor. După crearea unui cont pe www.hipo.ro, candidaţii îşi pot completa CV-ul şi au posibilitatea să îl descarce în format Barcode, CV pe care ulterior să îl printeze şi să aplice la joburile deschise de cele 100 de companii.

Pe lângă oportunităţile de carieră, în cadrul evenimentului vor avea lor o serie de SkillShop-uri, TechLab-uri şi Conferinţe pe diferite domenii, în cadrul cărora vor fi prezentate informaţii despre structura companiei, proiectele în desfășurare, competenţele şi abilităţile căutate de angajatori, evoluţie profesională, planurile de creştere etc. Printre companiile care vor sustine SkillShop-uri si Conferinte, dedicate studentilor si absolventilor la inceput de cariera se numara: Coca-Cola HBC, IBM, Avon, Oracle, DB Schenker, Dell, Unicredit Business Integrated Solutions, JTI, EY Romania, Deloitte, Lidl, BCR, Computer Generated Solutions, Telus International Europe, Allianz Worldwide Partners. Participarea la SkillShop-uri şi Conferinţe este gratuită, iar cei interesaţi pot afla mai multe detalii aici: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti/conferinte_seminarii?

Iata cateva din temele pe care le vor aborda companiile in cadrul SkillShop-urilor si TechLab-urilor din aceasta primavara, la Angajatori de TOP:

Coca-Cola HBC – Smart career moves. In cadrul acestui SkillShop Razvan Botezatu si Maria Dinu, Talent Manager, vor detalia de asemenea avantajele si beneficiile programului Destination Management dedicat special pentru cei interesati de o cariera in departamentele de marketing, vanzari, resurse umane si achizitii.Tags: HR, joburi

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite