Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Datanet Systems este Cisco Enterprise Partner of the Year

16 Martie 2016



Datanet Systems a câștigat premiul “Enterprise Partner of the Year 2015” pentru regiunea EMEAR (Europe, Middle East, Africa and Russia) din partea Cisco Systems, în cadrul întâlnirii anuale cu partenerii, derulată în luna martie în Statele Unite. Datanet Systems a primit această distincție pentru rezultatele superioare în afaceri, proiectele deosebite finalizate în 2015 precum și angajamentul excepțional fată de business-ul Cisco Systems. “Enterprise Partner of the Year 2015” este cel mai importat premiu pe care o companie îl poate obține în relația de parteneriat cu Cisco și recunoaște meritele pentru excelența în inovație, creșterea afacerii, satisfacția clienților și diferențierea față de competiție.

Dragoș Stroescu, Directorul Executiv al Datanet Systems
, consideră că acest premiu este cel mai valoros din istoria Datanet: „Suntem foarte mândri de acest rezultat, care este probabil cel mai relevant premiu din cei 20 de ani de activitate ai Datanet Systems. A fost un an în care am muncit mult, dar am reușit. Recunoașterea venită dinspre Cisco Systems Inc., partenerul nostru principal în aceste realizări, este cu atât mai valoroasă cu cât în competiție au fost companii din Germania, Polonia, Austria, piețe cu un potential semnificativ mai mare. Le mulțumesc tuturor clienților, colegilor și echipei Cisco Systems România alături de care am reușit aceste rezultate.”
Cisco România subliniază importanța soluțiilor și inovația pe care Datanet Systems le furnizează clienților săi. “Impactul tehnologiei informației în business dar și în viețile noastre este mai important ca niciodată. De aceea, este foarte important sa inovăm și, în același timp, să ne asigurăm că impactul inovației este pozitiv. Datanet este o companie care îmbină foarte bine aceste aspecte și ne bucurăm că, la nivel internațional, capabilitățile lor sunt recunoscute, ” afirmă Dorin Pena, General Manager Cisco Romania.
Datanet Systems este partener oficial Cisco din 1998 și are nu mai puțin de 54 de angajați cu certificări profesionale pe diverse tehnologii Cisco. În 2004 compania a fost primul Cisco Gold Partener din Romania și, în anul 2005, primul Cisco Learning Partner. In 2012, Datanet a devenit primul partener Cisco Specialized IP NGN din lume , iar în 2014 a obținut premiul „Cisco Architectural Excellence in SP Architectures" pentru Europa Centrală. Datanet Systems participă în fiecare an la evenimentul Cisco Live, unde susține prezentări în plen dar și sesiuni tehnice.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite