Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

ABC Data devine distribuitor Emerson

28 Martie 2016



Portofoliul ABC Data România se imbogateste cu produsele Emerson Network Power in urma unui contract semnat intre cele doua comanii. Parteneriatul acopera activitati de distributie si suport pentru cunscutele produse și soluții Emerson de protecție și optimizare a infrastructurilor din centrele de date, rețele de comunicații, domeniul sănătate și instalatii industriale.

In lista de produse intra: sisteme de electroalimentare AC, sisteme de racire pentru centre de date, rack-uri si cabinete metalice, solutii pentru managementul si moniorizarea infrastructurii. Emerson (
www.EmersonNetworkPower.com) este una dintre cele mai cunoscute companii din domeniul insfrastructurii pentru centre de date, avand numerosi clienti pe piata locala. ABC Data a introdus aceste produse in distributie in urma cererilor exprimate de partenerii locali, conform afirmatiilor lui Valentin Ruse (Infrastructure Product Manager) Produsele Emerson vor extinde portofoliul deja existent pe acest segment. ABC Data este un distribuitor cu valoare adaugata. Compania isi are originea in Polonia, insa este activa in toata regiunea Europa Centrala si de Est. ABC Data ofera partenerilor o platforma proprie pentru distributie si colaborare, numita InterLink.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite