Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Debut european pentru patru imprimante de format mare Epson

31 Martie 2016Ajuns anul acesta la cea de-a zecea ediție, târgul FESPA Digital 2016 a marcat debutul european pentru patru imprimante de 64 inci recent lansate: SureColor SC-S80610 (10 culori), SureColor SC-S60610 CMYK x 2 (imprimantă de mare viteză), SureColor SC-S40610 (4 culori) şi modelul foarte rapid SureColor SC-P20000 cu cerneală pe bază de apă. Aceste imprimante încorporează numeroase caracteristici noi, care se combină pentru a oferi furnizorilor de servicii profesionale de printing o calitate superioară, producție sporită şi eficiență în utilizarea cernelii.
Noua gamă SureColor SC-S şi setul de cerneluri UltraChrome GS3 cu formulă nouă oferă companiilor posibilitatea de a alege dintre mai multe imprimante cu 4, până la 10 culori (inclusiv alb şi metalic). Acestea au o serie de moduri de imprimare dedicate pentru backlit/transparente, materiale POS, autocolante pentru vehicule, tapet şi fotografii imprimate pe canvas şi o productivitate de până la 95,3 m²/h la o singură trecere pentru grafică destinată expoziţiilor/afişajelor. Pe lângă o reducere substanţială a preţului cernelii, furnizorii de servicii de imprimare vor beneficia de un consum de cerneală redus semnificativ în urma îmbunătăţirii formulei chimice din noul set de cerneală GS3. Rezultatul va reprezenta o îmbunătăţire substanţială a costului total de exploatare în comparaţie cu alte opţiuni de imprimare de pe piaţă.

Imprimanta SureColor SC-P20000, cu cerneală pe bază de apă, este echipată cu noul set de cerneluri Epson UltraChrome Pro cu 10 culori şi oferă cea mai bună calitate la viteze de imprimare de până la 17,5 m²/h. Această imprimantă este ideală pentru crearea de materiale POS, semnalistică pe termen scurt pentru exterior/interior, grafică pentru expoziţii/afişaje, producţie publicitară şi fotografii de calitate superioară, de format mare. Imprimanta este echipată cu cap de printare PrecisionCore MicroTFP pentru a obţine rezultate excepţionale la rezoluţii de până la 2.400 x 1.200 dpi, chiar şi la cele mai mari viteze de imprimare.
În sectorul destinat textilelor, Epson prezintă cele mai noi imprimante cu sublimare, SureColor SC-F7200 şi SC-F6200. Ambele pot produce textile imprimate de înaltă calitate, precum semnalistică pe materiale moi, articole de îmbrăcăminte, articole sportive şi textile de uz casnic, oferind, în acelaşi timp, flexibilitatea necesară pentru a sublima pe o gamă largă de medii de tipărire rigide şi 3D.
Pe durata expoziției, demonstrațiile vor viza:
• imprimarea de mare viteză (cu 4 treceri) a imaginilor de calitate superioară pe bannere, vinil monomeric şi afişe de tip blueback cu ajutorul noii imprimante SureColor SC-S60610;
• grafică excelentă cu gamă cromatică largă pentru semnalistică, backlit/transparente şi tapet cu culori metalice, alb şi roşu spot, toate produse pe noua imprimantă SureColor SC-S80610;
• tricouri, şepci, genţi şi şorţuri imprimate cu modelul direct-to-fabric SureColor SC-F2000 echipat cu noul software Garment Creator;
• decoraţii cu suprafaţă rigidă cu noua imprimantă cu sublimare SureColor SC-F6200 în combinaţie cu Chromaluxe.
„În cadrul expoziţiei FESPA Digital prezentăm flexibilitatea, performanţele, calitatea şi eficienţa gamei noastre extinse de imprimante noi pentru formate mari”, declară Richard Barrow, Senior Product Manager, Epson Europe. „Ne concentrăm asupra prezentării modului în care companiile pot lărgi gama de produse imprimate pe care le pot realiza folosind capul de printare, cerneala, tehnologia și design-ul imprimantelor de ultimă generaţie, dar şi asupra modului în care pot maximiza în mod semnificativ capacităţile de producție şi profiturile”, explică Richard Barrow.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite