Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Grupul Jidvei a ales SocrateCloud ERP

01 Aprilie 2016Grupul Jidvei utilizeaza SocrateCloud ERP, solutia completa pentru agricultura, pentru a obtine un control sporit asupra afacerii. Sistemul ERP dezvoltat de BITSoftware contribuie la cresterea productivitatii angajatilor si gestionarea integrata a tuturor activitatilor companiei.

Grupul Jidvei este format din 20 de firme cu obiecte de activitate foarte variate: productia de vin si vinars, cultivarea vitei de vie, cresterea si comercializarea animalelor, cultivarea si comercializarea cerealelor, productia de materiale de constructii ecologice, productia si comercializarea articolelor de panificatie, HORECA si servicii. In ceea ce priveste productia de vin, in prezent Jidvei este al treilea producator de vin din Europa, cu peste zece milioane de sticle de vin vandute anual, principala sa piata de desfacere fiind cea autohtona, dar avand operatiuni de export catre piete importante, precum: S.U.A, China, Japonia, Olanda, Germania, Italia, Spania, Portugalia, Algeria, dar s-a inceput activitatea de export si catre Canada, U.K., Australia sau Taiwan.
Cresterea si dezvoltarea constanta de care a avut parte grupul Jidvei, multitudinea de puncte de lucru si de obiecte de activitate, dar si preocuparea managementului pentru calitate, au indreptat Jidveiul catre SocrateCloud ERP, solutie integrata de gestiune, flexibila si deschisa pentru noi dezvoltari, care sa-i ajute la obtinerea unui avantaj competitiv suplimentar pe piata nationala, dar si internationala a vinului. Gestionarea diferitelor activitati pentru cele 20 de firme din grup (productie, imbuteliere, retail de vinuri, brutarie, cresterea a animalelor sau agroturism) demonstreaza flexibilitatea aplicatiei dezvoltata si implementata de BITSoftware.
SocrateCloud ERP gestioneaza si uniformizeaza toate procesele din grupul Jidvei de aprovizionare, gestiunea stocurilor, productie, imbuteliere, vanzare directa sau prin distribuitori, mijloace fixe, parc auto, incasari si plati si gestiune financiar-contabila, iar sistemul de raportare SocrateBI este folosit in mod special pentru raportari legate de vanzari, raportari catre vama, raportari financiare, analize de profit si pierdere, dar si in relatie cu bancile, pentru diverse situatii pe credite si solduri.
“Implementarea SocrateCloud ne-a permis sa introducem datele in mod unitar si sa avem un cashflow consolidat pentru toate cele 20 de firme si peste 100 de puncte de lucru ale grupului Jidvei, astfel incat sa putem lua decizii de business cu influente pozitive asupra intregului grup”, au adaugat reprezentantii grupului Jidvei.
SocrateCloud, solutia completa pentru agricultura ajuta companiile sa:
• integreze toate procesele din companie: productie, aprovizionare, vanzare, trezorerie si financiar-contabilitate
• gestioneze productia agricola si sa urmareasca profitabilitatea pe tipuri de culturi
• deruleze si gestioneze contractele cu fermierii, pe culturi agricole
• gestioneze eficient resursele si costurile aferente lor, inclusiv cele cu intretinerea utilajelor si echipamentelor agricole
• controleze calitatea si nivelul stocului, optimizand astfel si procesul de aprovizionare
• reduca costurile si sa scurteze timpul de luare al deciziilor strategice
BITSoftware a implementat in jur de 30 de proiecte in domeniul agriculturii, inclusiv furnizori de input-uri agricole. Proiectele implementate au demonstrat eficienta instrumentelor informatice in gestionarea economica a firmelor agricole si au ridicat ideea extinderii utilizarii acestora in aria productiei, cu functionalitati care sa ajute producatorii in planificarea si urmarirea realizarii productiei.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite