Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Multifuncționalele Konica Minolta, premiate pentru productivitate

01 Aprilie 2016



Konica Minolta a primit două premii Buyers Laboratory LLC (BLI) în cadrul BLI Winter Pick 2016 pentru echipamentele multifuncționale A3 bizhub C368 și bizhub 287, remarcate pentru productivitate, drivere personalizabile și printare prin intermediul dispozitivelor mobile. Buyers Laboratory LLC (BLI), companie independentă care evaluează echipamente și soluții de birou în baza unei liste extinse de criterii, oferă bianual premii Pick produselor și soluțiilor care obțin rezultate mai bune decât concurenții lor în testele de laborator.
Multifuncționalele A3de la Konica Minolta au obținut distincția “outstanding” din partea BLI și pentru aceste echipamente noi: bizhub C368 pe segmentul multifuncționalelor A3 color cu viteze de printare cuprinse între 31 și 40 ppm și bizhub 287 pe segmentul multifuncționalelor A3 alb-negru cu viteze de printare cuprinse între 21 și 30 ppm .
Suntem preocupați în mod constant de îmbunătățirea produselor cu funcționalități de ultimă generație. Aceste premii acordate de BLI echipamentelor noastre din gamele noi demonstrează că suntem pe drumul cel bun. Prin integrarea simplă, productivitatea crescută și costurile reduse oferim clienților soluțiile potrivite nevoilor și așteptărilor lor”, a declarat Caroline KLENKE, manager de produs la Konica Minolta.
Premiile BLI confirmă faptul că echipamentele multifuncționale Konica Minolta vin în sprijinul utilizatorilor în activitatea lor de zi cu zi, fiind foarte ușor de operat.
"bizhub C368 si bizhub 287 permit utilizatorilor să lucreze așa cum își doresc, cu drivere personalizate și un panou de control cu trei interfețe diferite. Panourile de control pot fi, de asemenea, complet personalizate astfel încât să le permită utilizatorilor să acceseze simplu funcțiile echipamentului și fluxurile de lucru pe care le folosesc cel mai mult. În plus, utilizatorii pot printa direct de pe dispozitivele lor mobile. Luând în considerare fiabilitatea lor generală excelentă, productivitatea peste medie atunci când se tipăresc mai multe tipuri de fișiere, timpul redus pentru prima pagină tipărită din sleep mode, sau dimensiuni mici ale fișierelor scanate color, putem spune că aceste echipamente răspund tuturor cerințelor de printare, reușind să satisfacă rigorile celor mai experimentate și aglomerate medii de lucru", a declarat George Mikolay, editor BLI.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite