Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Data Center >> Stiri si comunicate

Schneider Electric câștigă premiul DatacenterDynamics Leaders

01 Aprilie 2016



Schneider Electric a primit un prestigios premiu DatacenterDynamics Leaders EMEA, în categoria Modular Deployment (Instalare Modulară), pentru un centru de date prefabricat instalat în catedrala Sagrada Familia din Barcelona, Spania. Decernarea premiului a avut loc în cadrul unei ceremonii organizate la Londra.


Davide Ortisi (stânga), Product Marketing Manager, Prefabricated Data Center Modules, Schneider Electric, și Fernando Villa, CIO Sagrada Familia

La primirea distincției, Fernando Villa, CIO al Sagrada Familia, a declarat: „Securitatea operațiunilor IT este vitală pentru noi. Pentru a asigura o infrastructură adaptabilă și scalabilă într-o perioadă de transformare, a fost nevoie de o abordare creativă. Micro centrul de date furnizat de Schneider Electric răspunde tuturor necesitățile noastre în materie de portabilitate și adaptabilitate, fără a cauza inconveniențe turiștilor, construcției sau modului în care funcționăm ca o biserică activă. Sunt încântat de acest premiu!
Hal Grant, Executive Vice-President, IT Business, Schneider Electric, a declarat: „Încă de la lansarea lor, premiile DatacenterDynamics Leaders au devenit ‘Oscar-urile’ industriei noastre. Prin urmare, suntem foarte onorați să primim această distincție – este o recunoaștere importantă a echipei responsabile pentru acest proiect, atât de la Sagrada Familia, cât și de la Schneider Electric. Acest premiu sosește la momentul potrivit, întrucât observăm un interes ridicat pentru soluțiile noastre dedicate micro centrelor de date, adaptate dezvoltării continue a Internetului Lucrurilor și a aplicațiilor computerizate ultramoderne“.
Soluția integrată a Schneider Electric pentru centre de date prefabricate permite operatorilor construcției să gestioneze securitatea bisericii și să controleze într-un mod eficient milioanele de turiști care vizitează locația în fiecare an. Sagrada Familia, un monument ce face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, este cea mai vizitată atracție turistică din Barcelona.
Pentru a răspunde nevoilor unice ale acestui client, Schneider Electric a proiectat și produs un centru de date prefabricat adaptabil, care poate fi mutat cu ușurință atunci când este necesar. Acesta presupune o instalare minimală în locaţie, prevenind orice întrerupere a fluxului de turişti sau întârzieri în procesul de construcţie. Modulul a fost livrat pe şantier cu următoarele componente preinstalate: rack-uri, UPS, reţeaua de distribuţie, de răcire şi de management. Incinta modului a fost proiectată pe baza principiilor de siguranță și durabilitate, având conexiuni electrice şi mecanice ce pot fi deconectate uşor pentru executarea serviciilor mobile la nivelul modulului sau al componentelor infrastructurii interioare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite