Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

bizhub PRO 1100, noua generație de sisteme monocrom de producție digitală entry-level de la Konica Minolta

04 Aprilie 2016Konica Minolta anunță lanserea bizhub PRO 1100, primul sistem monocrom de producție digitală entry-level din noua generație, succesorul bizhub PRO 951 lansat în 2012. bizhub PRO 1100 oferă funcții și aplicații noi, un timp de răspuns mai scurt, scanner color și interfață flexibilă OpenAPI. Toate acestea ajută centrele de printare interne și externe să gestioneze o gamă amplă de activități de printare la cerere, cu specificații diverse.

În prezent, volumele mari de printare sunt înregistrate în segmentul alb-negru, astfel că bizhub PRO 1100, care are o capacitate lunară de printare mare și o viteză de printare cu 5 ppm mai rapidă față de predecesorul său, poate gestiona cerințele oricărui mediu de producție. Acest echipament multifuncțional poate produce pe diverse suporturi de printare, cu gramaje de la 40 g/m2 până la 350 g/m2 și dimensiuni de la 92x132 mm până la SRA3 (max. 324 x 483 mm). Cu o capacitate de hârtie maximă de 9.000 de coli în cinci casete și noua tava manuală MB-507, bizhub PRO 1100 este potrivit pentru volume mari de printare și chiar pentru activități de printare extinse mix-media. Ca parte a strategiei sale sub sloganul “Giving Shape to Ideas”, Konica Minolta se angajează să dezvolte tehnologii inovatoare care să permită sistemelor sale de producție să tipărească la o calitate înaltă, oferind în același timp flexibilitatea de care au nevoie clienții.


Andre Statkus, Product Manager Production Printing Konica Minolta: "Cu bizhub PRO 1100, ne bucurăm să introducem
în portofoliu această nouă generație de sisteme de producție monocrom entry-level, care oferă clienților flexibilitate media
și un motor de printare cu durabilitate ridicată, la prețuri accesibile
."

Bizhub PRO 1100 oferă o calitate foarte bună a printului, bazată pe o serie de caracteristici tehnice precum rezoluție reală de 1200 x 1200 dpi, tehnologie unică de screening și ajustări personalizate ale tonurilor de culoare prin intermediul unui utilitar dedicat.
Sistemul multifuncțional bizhub PRO 1100 este echipat cu noua platforma user-friendly pentru dezvoltatorii de software, bizhub OP. Aceasta conține un sistem de comunicare OpenAPI care permite dezvoltatorilor să creeze aplicații care comunică cu bizhub PRO 1100. Acesta este primul sistem de producție de la Konica Minolta care este compatibil cu platfoma deschisă bizhub OP ce permite utilizarea de aplicații terțe pentru contabilitate, autentificare sau scanare-rutare, precum YSoft SafeQ sau Nuance eCopy Sharescan.
bizhub PRO 1100 dispune de o gamă largă de opțiuni de finisare care satisfac nevoile variate ale centrelor de printare, interne și externe. Una dintre funcțiile esențiale este noua tava de ieșire OT-507, utilizată în cazul în care nu este nevoie de finisher sau clientul alege finisarea offline. În configurația standard se pot realiza inclusiv broșuri cu până la 100 de pagini, legate automat cu spire. Alte funcții suplimentare includ capsarea în 2 puncte sau alegerea colțului de capsat pentru documente cu maximum 100 de coli, precum și perforarea cu 2 sau 4 găuri, care pot fi folosite inclusiv pentru documentele inserate după printare. Unitatea opțională de perforare GBC este disponibilă cu o gamă largă de matrițe care asigură compatibilitatea cu majoritatea sistemelor de perforare des întâlnite, cum ar fi cele pentru legare cu spiră metalică sau de plastic. Opțiunile de pliere includ o unitate de pliere în Z, pentru includerea paginilor A3 în documente A4, precum și o funcție de pliere tip scrisoare pentru documente de până la trei pagini.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite