Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Kaspersky lanseaza o noua versiune a suitei Internet Security for Android

04 Aprilie 2016



Kaspersky Lab a lansat o noua versiune Kaspersky Internet Security for Android care, in plus fata de imbunatatiri in materie de viteza a sistemului si de calitate a protectiei, include optiunea de control prin intermediul dispozitivelor Android Wear.

Kaspersky Internet Security for Android protejeaza impotriva tuturor acestor amenintari, iar noua versiune include optiunea de control prin intermediul ceasurilor inteligente Android Wear. Ceasurile inteligente ale utilizatorilor pot sa afiseze acum notificari din partea Kaspersky Internet Security for Android, instalat pe un smartphone sau o tableta conectata la ele. Notificarile se pot referi la o amenintare detectata pe dispozitiv. Utilizatorul poate, de asemenea, sa dea comenzi de la distanta, prin intermediul unui ceas, apasand tastele de pe ecran sau prin intermediul vocii. Aceste comenzi pot sa activeze o alarma sonora pentru a gasi un telefon pierdut, sa faca un scan care sa detecteze programele malware pentru Android si sa updateze bazele de date antivirus. In plus, noua versiune a solutiei de securitate este compatibila cu Android 6.0, ceea ce ofera o protectie eficienta impotriva amenintarilor online unui numar mai mare de utilizatori de dispozitive cu Android.
"Statisticile arata ca Androidul continua sa fie pe locul al doilea in topul celor mai atacate platforme, dupa Microsoft Windows, de aceea este recomandat ca proprietarii de dispozitive cu Android sa foloseasca solutii de securitate. In acelasi timp, piata electrocasnicelor conectate la Internet (Internet of Things) se dezvolta rapid, atragand din ce in ce mai multi utilizatori. Acest lucru inseamna ca producatorii de solutii de securitate trebuie sa le dea clientilor posibilitatea sa foloseasca aceste obiecte conectate la Internet impreuna cu solutiile lor de protectie”, spune Alexey Chikov, Product Manager la Kaspersky Lab.
Noul Kaspersky Internet Security for Android este acum disponibil in Google Play, pe site-ul Kaspersky Lab si e parte din Kaspersky Internet Security – Multi-Device si Kaspersky Total-Security – Multi-Device. In 2015, Kaspersky Lab a primit premiul Top Developer din partea Google, pentru abordarea sa inovatoare si produsele de calitate.
In afara de protectia impotriva programelor malware si a site-urilor compromise, solutia include instrumente prin care dispozitivul poate fi controlat de la distanta, in caz de pierdere sau furt, care filtreaza apelurile sau mesajele nedorite si ascund informatiile personale de ochii curiosilor. De asemenea, produsul poate fi controlat de la distanta prin intermediul portalului My Kaspersky, de exemplu, pentru a activa functia anti-furt, pentru a activa sau dezactiva functia de Privacy Protection sau pentru a updata bazele de date antivirus.


















Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite