Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Noi aplicatii pentru platforma Xerox ConnectKey

04 Aprilie 2016



Xerox lanseaza o intreaga gama de actualizari pentru platforma ConnectKey, extinzand astfel caracteristicile echipamentelor multifunctionale (MFP). Cele 14 echipamente multifunctionale Xerox i-Series, care au incorporata tehnologia ConnectKey, sunt dotate cu aplicatii gata de utilizare, care accelereaza procesele de business bazate pe hartie, fac colaborarea intre utilizatori mai usoara si eficientizeaza munca.

“Imaginati-va un echipament multifunctional care poate traduce un document in peste 35 de limbi, sau care poate fi personalizat pentru a satisface nevoile de business particulare ale clientilor”, spune Jim Rise, senior vice president, Office and Solutions Business Group, Xerox. “Echipamentele multifunctionale i-Series care au incorporata tehnologia ConnectKey ofera toate aceste servicii si multe altele. Ele permit companiilor sa faca mai mult decat sa imprime, scaneze, sa trimita faxuri si sa copieze, si le ofera partenerilor autorizati instrumentele de care au nevoie pentru a atrage noi surse de venituri recurente.”
Echipamentele multifunctionale cu platforma ConnectKey incorporata – o combinatie de tehnologie si software – ofera un avantaj substantial companiilor de toate dimensiunile. In plus, Xerox a fost, recent, premiata de firma de cercetare IDC pentru solutiile sale privind echipamentele multifunctionale dotate cu tehnologia ConnectKey.



Caracteristici extinse pentru multifunctionale
Echipamentele multifunctionale care au incorporata tehnologia ConnectKey se adapteaza la modul de lucru al companiilor – in miscare, in mediul virtual si in cloud – dandu-le posibilitatea sa valorifice tendintele de pe piata, provocarile si oportunitatile:
• Noua aplicatie Xerox Easy Translation Service ajuta partenerii si companiile sa profite de piata de servicii si tehnologie pentru traduceri, in valoare de 38 de miliarde de dolari. Prima solutie de acest tip din lume permite utilizatorilor sa scaneze un document prin intermediul echipamentului multifunctional, sa faca o fotografie cu telefonul personal sau sa o incarce pe un portal web. Serviciul poate apoi sa traduca, rapid si in siguranta, informatii importante, in peste 35 de limbi, oferind, astfel, un avantaj competitiv companiilor si oportunitatea de a atrage noi surse de venituri recurente pentru parteneri.
• Xerox App Studio 3.0 permite partenerilor autorizati sa construiasca si sa proiecteze un echipament multifunctional, folosind sabloane simple care modifica si personalizeaza interfata de utilizare, pentru a-l sincroniza la procesele de business. Pentru personalizari mai sofisticate, programul Personalized Application Builder (PAB) permite utilizatorilor sa se conecteze cu partenerii pentru a construi aplicatii complexe, care sa indeplineasca nevoile lor particulare privind fluxurile de lucru.
Angajatii care lucreaza in afara spatiului dedicat birourilor pot fi mai productivi
Conform IDC, 40% dintre utilizatorii de smartphone-uri si 35% dintre utilizatorii de tablete nu stiu cum sa tipareasca de pe dispozitivele lor. Cu toate acestea, imprimarea mobila se va dezvolta semnificativ in urmatorii doi ani datorita cresterii accesului, atat in interes personal, cat si de business, la continutul digital. 3 Pentru a oferi angajatilor instrumentele de care au nevoie pentru a imprima de pe dispozitivele mobile, echipamentele multifunctionale i-Series care au incorporata tehnologia ConnectKey au aplicatiile instalate direct pe interfata de utilizare.
• Cu PrintByXerox App, o solutie gratuita de imprimare mobila in cloud, angajatii si cei aflati in vizita pot imprima, in siguranta, de pe orice dispozitiv mobil sau dispozitiv conectat la o retea direct pe un echipament multifunctional, prin intermediul unei singure adrese de e-mail, fara suport din partea departamentului de IT.
• Aplicatia QR Code permite utilizatorilor sa se conecteze la un echipament ce are tehnologia ConnectKey printr-o simpla scanare a unui cod QR cu telefonul sau tableta, pentru a imprima si scana documente.
Acces mai usor la serviciile de cloud prin aplicatii
Galeria de aplicatii Xerox este pre-instalata direct pe interfata de utilizare pentru a oferi angajatilor acces usor la o varietate de aplicatii de la Xerox si partenerii sai.
Disponibila acum pe iOS si Android, Mobile Link App permite utilizatorilor sa creeze fluxuri de lucru automatizate pe dispozitivele lor mobile pentru a controla de la distanta un echipament multifunctional Xerox si a trimite documente pe fax, pe e-mail sau prin servicii de stocare in cloud, cum ar fi Box, Dropbox si Google Drive. O noua functie a camerei indreapta fotografiile documentelor realizate cu un dispozitiv mobil si, apoi, angajatii pot sa le distribuie direct catre departamentele vizate.
Securitate imbunatatita

Tehnologia Xerox ConnectKey continua sa ofere protectie, in timp real, impotriva amenintarilor interne si externe. Datorita imprimarii securizate, a scanarii criptate si a posibilitatii de a sterge istoricul de imprimare, companiile au certitudinea ca documentele raman confidentiale si se pot proteja de scurgerile de informatii.
Noile echipamente multifunctionale i-Series cu platfoma ConnectKey incorporata sunt disponibile la comanda, in intreaga lume.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite