Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Evolio lanseaza gama de solutii audio wireless Xound

06 Aprilie 2016



Evolio lansează Xound One și Xound Pro, două modele de soluții wireless ce deschid un nou segment în portofoliul brandului, care se remarcă printr-un design elegant, atrăgător, funcționalitate complexă și un sistem de sunet de înaltă calitate.

Xound One și Xound Pro beneficiază de un touchpanel color și un sistem de iluminare cu led-uri ce permite schimbarea luminii de ambianță în funcție de starea de spirit și de moment. Muzica preferată și sunetele de la clipuri video sau jocuri sunt redate la o calitate superioară datorită tehnologie XoundBoost. Boxele Evolio Xound redau un sunet de înaltă fidelitate, de la cele mai joase frecvențe de bass, până la cele mai înalte note, la 2*6W.
Sistemul se poate conecta la smartphone sau tabletă, astfel încât redă oricând un sunet stereo impecabil. Pentru conectarea unui dispozitiv multimedia fără funcție bluetooth - MP3, MP4 sau CD player – se poate folosi portul audio universal. Totodată, x-Sound PRO oferă posibilitatea de a reda muzică direct de pe cardul SD sau USB. Device-ul are funcție de radio, ceas, alarmă, calendar.
Xound One este o soluție compactă pentru a asculta muzica preferată oriunde și oricând. Tehnologia bluetooth permite conectarea la iPod, iPhone, iPad sau smartphone-uri, tablete și chiar laptop-uri. Device-ul poate fi conectat la playere media prin portul audio, are un microfon încorporat și funcții handsfree, care permit preluarea apelurilor telefonce primite pe smartphone, ușor și rapid. Xound One oferă o putere a sunetului de 10 W și beneficiază de o baterie litiu reîncărcabilă de 1050 mAh, pentru o autonomie de până la 4 ore.
Lansarea celor două noi produse vine în contextul extinderii continue a gamei de produse și accesorii din portofoliul Evolio. Sunt două device-uri competitive, care își găsesc ușor utilitatea acasă, la serviciu sau în vacanță”, a declarat Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite