Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

OTPdirekt - SmartBank ruleaza acum si pe Windows

06 Aprilie 2016OTPdirekt - SmartBank, aplicația de mobile banking de la OTP Bank România, este disponibilă, începȃnd cu această lună, şi pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Windows, preluȃnd toate facilitățile disponibile și pentru restul sistemelor de operare. Astfel, aplicația poate fi utilizată de acum de pe orice telefon mobil de tip smartphone cu sistem de operare Android, iOS sau Windows şi cu acces la internet.

Aplicaţia OTPdirekt - SmartBank este disponibilă gratuit pentru toți clienții care folosesc platforma OTPdirekt - Internet Banking şi care utilizează telefoane mobile de tip smartphone cu acces la internet. Oriunde s-ar afla, clienţii OTP Bank pot afla informaţii şi pot realiza tranzacţii, într-un mod rapid, comod şi sigur, beneficiind de avantaje precum:

  • Gamă largă de operațiuni posibile: transferuri între conturile proprii, plăţi în lei intra şi interbancare, creare şi lichidare de depozite, schimburi valutare, plăţi valutare intrabancare;
  • Autorizarea tranzacțiilor, în cazul clienților ce necesită avizare multiplă;
  • Acces la lista beneficiarilor salvaţi în platforma de internet banking;
  • Vizualizarea soldurilor tuturor conturilor, istoricul şi detaliile tranzacțiilor;
  • MyMentor - instrument de planificare eficientă a cheltuielilor și a veniturilor personale;
  • Corespondenţă cu banca.
OTP SmartBank oferă şi funcționalități publice (fără a fi nevoie de logare), precum vizualizarea cursului valutar practicat de banca; gasirea celui mai apropiat bancomat OTP Bank si modalități de contact banca.
Indiferent dacă vorbim despre aplicația de mobile banking sau platforma de internet banking, clienții OTPdirekt beneficiază de plăți cu până la 50% mai ieftine decât la ghișeu; dobânzi preferențiale la depozitele la termen în lei sau euro, cu până la 0.20p.p. mai mari decât cele de la ghișeu si program prelungit de procesare a tranzacțiilor față de ghiseele băncii (chiar şi noaptea sau în week-end).
Ne aflăm într-o lume tot mai dinamică, în care viteza și performanța reprezintă un punct de interes comun pentru noi și clienții noștri. Țintim să oferim soluții rapide și de actualitate prin intermediul platformelor de internet și mobile banking, utilizate de tot mai mulţi dintre clienţii noştri.”, declară Dragoș Mîndreci, Director Digital Banking, OTP Bank România.
Pentru a instala aplicația OTPdirekt - SmartBank, clienții “SmartBank Romania” în Magazinul Windows - pentru dispozitivele mobile cu sistem Windows/ App Store – pentru dispozitivele mobile cu sistem iOS/ Google Play Store - pentru dispozitivele mobile cu sistem Android.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite