Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Canon la al 13-lea an titlu consecutiv de lider

06 Aprilie 2016



Canon anunță al 13-lea an consecutiv pe primul loc de pe piața de camere foto digitale cu obiective interschimbabile, de la camere foto compacte până la DSLR-uri.

În 2003, Canon a depășit barierele prin introducerea modelului EOS 300D. De atunci, Canon a continuat să lanseze produse de vârf ale industriei de profil, atât pentru piața fotografilor profesioniști cât și a consumatorilor – inclusiv emblematica serie EOS 5D, care a început cu modelul EOS 5D, o cameră foto ce includea un senzor full-frame cu funcție de captură video, deschizând astfel drumul pentru înregistrarea video pe DLSR-uri.
În 2015, Canon a adăugat o serie de modele interesante gamei EOS, inclusiv EOS 5DS și EOS 5DS R, cu cel mai mare număr de pixeli din lume (50,6 megapixeli), precum și camera foto mirrorless EOS M3. Gama Canon EOS s-a extins din nou în 2016, prin lansarea recentă a vârfului de gamă EOS-1D X Mark II, un remarcabil DSLR profesional, capabil de fotografiere continuă de mare viteză (14 cadre pe secundă), și a modelului EOS 80D, un DSLR puternic și versatil pentru entuziaști.
Întreaga serie EOS este completată de colecția extinsă de obiective EF de la Canon, cu o producție ce a depășit 110 milioane de unități în iunie 2015, și care în prezent este compusă din 98 de modele.
Prin extinderea și rafinarea continuă a portofoliului său divers de produse, Canon continuă să creeze aparate de vârf în industria de profil, pentru a răspunde nevoilor creative în continuă evoluție ale utilizatorilor foarte diferiți, conducând astfel piața globală și cimentându-și poziția de pionier al tehnologiei de imagistică.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite