Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

Dell creste performanta serverelor PowerEdge generatie 13

06 Aprilie 2016



Dell a anunţat noi progrese pentru serverele sale Dell PowerEdge de generaţie 13, care sunt utilizate de clienţi din peste 65 de ţări din întreaga lume pentru acoperirea şi optimizarea fluxurilor de lucru de orice nivel. Acestea vor include, de acum, performanţe îmbunătăţite cu peste 20%, cu suport răcit cu aer diferenţiat şi o creştere de peste 12% a lăţimii de bandă, aliniată actualizărilor procesoarelor Intel Xeon E5-2600 v4, procesoare care se livrează de acum în cea mai avansată linie de servere Dell PowerEdge de generaţie 13 de tip rack, tower, blade şi arhitectură de infrastructură convergentă.

Megatendinţele din universul IT, care includ social media, mobilitatea, instrumentele de analiză inteligentă date şi cloud computing, rescriu regulile de funcţionare ale IT-ului. În consecinţă, presiunea care se exercită acum asupra IT-ului, în sensul furnizării de performanţe cotidiene superioare şi al răspunsului rapid la schimbările din mediul de afaceri, sunt mai importante ca oricând. Design-ul serverelor PowerEdge de generaţie 13 ajută clienţii să abordeze eficient aceste provocări, astfel încât ei să se poată concentra pe creşterea afacerilor şi pe inovaţie.
"Clienţii reprezintă motoarele pentru ascensiunea centrelor de date definite software, prin folosirea de soluţii orientate pe fluxurile de lucru care sunt din ce în ce mai axate pe procesarea de date", a declarat Ashley Gorakhpurwalla, vicepreşedinte şi general manager, Dell Server Solutions. "Câştigurile de leadership la nivel global ale soluţiilor x86 de la Dell, în special ale serverelor blade, reprezintă un indicator extraordinar al modului în care noi acoperim aceste nevoi ale clienţilor. Serverele Dell PowerEdge de generaţie 13 includ inovaţii practice, bazate pe o cunoaştere de produs care se întinde, din punct de vedere istoric, pe o perioadă de 20 de ani, în scopul furnizării acelor funcţionalităţi care să optimizeze centrele de date pregătite pentru viitor ale clienţilor."
"Organizaţiile se bazează pe parteneri pentru livrarea de inovaţii de frunte, active şi servicii care adresează dinamica şi tendinţele cu impact asupra centrelor lor de date", a spus Jim Andronaco, partener Dell Premier şi preşedinte Sidepath. "Dell furnizează o experienţă de client complexă, generată în esenţa ei de portofoliul de servere PowerEdge. Prin parteneriatul cu Dell, clienţii pot avea încredere în viitorul centrului lor de date, una din cele mai importante investiţii pe care ei le pot face."
CASA îmbunătăţeşte integritatea informaţiilor în scop de asigurare a unei siguranţe publice mai bune şi a reducerii pierderilor economice
Engineering Research Center for Collaborative Adaptive Sensing of the Atmosphere (CASA) înseamnă un parteneriat multi-sectorial între zona academică, industrială şi cea guvernamentală, dedicat realizării de reţele de prognoză meteo cu mare sensibilitate. Serverele Dell PowerEdge de generaţie 13 sprijină instalarea de radare de către CASA în regiunea Dallas-Fort Worth în scopul ajutorării îmbunătăţirii previziunilor meteo şi a emiterii de alerte şi răspunsuri la alerte într-un mediu urban dens populat.
"CASA este un parteneriat dedicat revoluţionării capacităţilor de observare, înţelegere, previziune şi răspuns la evenimente meteo greu predictibile", a declarat Brenda Philips, co-director, CASA, Universitatea din Massachusetts, Amherst. "Cu ajutorul serverelor Dell PowerEdge, am reuşit să îmbunătăţim rezoluţia, senzivitatea, acurateţea şi oportunitatea informaţiilor, şi am obţinut o capacitate mai mare de a suporta utilizatori şi aplicaţii multiple. În consecinţă, acum putem fi de ajutor la creşterea gradului de siguranţă publică şi putem reduce pierderile economice legate de fenomene meteo."
Repere de performanţă:
• Serverul PowerEdge R730 cu procesor E5-2699 v4 a furnizat cea mai bună performanţă de două socket-uri Linux, cu un scor de 21.050, reprezentând o îmbunătăţire cu 27,6% faţă de generaţia anterioară, rulând pe platforma de testare SAP SD 2 Tier (Linux)
• În plus, procesorul E5-2699 v4 de pe platforma PowerEdge R630 poate furniza o creştere de până la 30% a perfomanţei la testarea SPECint_rate_base2006 benchmarking şi de până la 22,1% a performanţei la testarea SPECfp_rate_base2006.
• Cel mai rapid procesor Intel disponibil: Suport pentru E5-2689 v4 pentru modelul R730 cu suport Dell diferenţiat cu răcire cu aer (avantaj competitiv faţă de soluţiile cu răcire cu lichid)
• Performanţe de memorie 2400 MT de generaţie următoare: Procesorul E5-2699 v4 de pe platforma PowerEdge R630 poate furniza o creştere de până la 12,6% a performanţelor la testarea STREAM (MB/s) (testarea perfomanţei lărgimii de bandă a memoriei)
Serverele Dell PowerEdge de generaţie 13 sunt acum disponibile cu tehnologie Intel actualizată: R730, R730xd, R630, T630, M630, FC630, C4130, C6320.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite