Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Inovațiile Canon prezentate la evenimentul ”Business la Puterea Canon”

21 Aprilie 2016



București, România, 14 aprilie 2016



Canon România și partenerul său acreditat, Eurocom SA, au organizat în data de 14 aprilie evenimentul Business la Puterea Canon, la Muzeul Național de Artă Contemporană din București. Evenimentul a fost susținut de parteneri ca Pergamon, Antalis si Proleasing Motors.

În cadrul evenimentului au fost prezentate unele dintre cele mai noi soluții de imprimare profesională și finisare Canon, printre care echipamentul Canon imagePRESS C10000VP, prima imprimantă profesională Canon care imprimă digital la viteza de 100 de pagini pe minut și care își menține productivitatea chiar și în cazul sarcinilor de lungă durată sau pe suporturi media mixte, inclusiv pe suporturile media sintetice, dar și echipamentul color Océ ColorWave 700, proiectat pentru o gamă largă de aplicaţii de artă grafică, care oferă materiale imprimate impermeabile şi cu uscare instantanee de înaltă calitate, pe suporturi media necretate groase şi dimensiuni la cerere.



De asemenea, participanții s-au bucurat de ocazia de a-l asculta pe cel mai cunoscut consultant din industria printului, invitatul special Lucien Moons, care a demonstrat cum folosirea instrumentelor specifice mediului digital pot adăuga un plus de valoare serviciilor oferite de companiile în industria printului.

În cadrul evoluției mediului de afaceri, în anumite etape din ciclul e viață al unei companii, inovația in modelul de business capătă un rol foarte important, mai ales când se ajunge în etapa de supra-specializare. In această etapă este nevoie imperioasă ca acestea să se reinventeze. Putem lua exemplul companiilor din industria de print care, datorită presiunii factorilor externi din piață au trebuit să se schimbe.” Lucien Moons, in lucrarea ”When Should You Innovate Your Print Business Model?”

De-a lungul ultimilor zece ani, Lucien Moons a ajutat peste 200 de companii specializate în imprimare digitală din Europa, Orientul Mijlociu și Africa să își transforme afacerea lor într-un model profitabil. Folosindu-se de experiența sa de peste 30 de ani în soluții de imprimare digital, acesta a demonstrat că intrumentele specifice mediului digital pot adăuga un plus de valoare serviciilor oferite de firme.



De menționat este și inițiativa organizatorilor de a implementa zone de workshop-uri și zone de test pentru echipamentele Canon de producție, sistemele de format mare CAD sau pentru producție publicitară. Participanții au fost încurajați să îți aducă propriile documente și fișiere specifice pentru a putea testa performanțele echipamentelor prezentate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite