Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Solutii pentru productie oferite de LLP Bucharest, o noua viziune asupra managementului resurselor companiilor implicate in productia de bunuri

24 Iunie 2006



Apropiata aderare a Romaniei la Comunitatea Europeana pe de o parte, cu tot ceea ce implica evenimentul in sine, iar pe de alta parte cresterea continua a complexitatii tranzactiilor si proceselor care se impun a fi urmarite de catre companiile romanesti in efortul de a deveni cat mai competitive, obliga managementul acestor firme, in special a celor implicate in productie, sa apeleze la solutii dedicate de gestiune si management a afacerii.
LLP-microsoft-dynamics
Prezenta pe piata romaneasca de aproape un deceniu ca una dintre firmele de referinta in domeniul consultantei in domeniul ERP (Enterprise Resource Planning), firma LLP Bucharest, partener Microsoft si SunSystems, a optat sa propuna produsele din familia Microsoft Dynamics ca baza a solutiei la aceasta nevoie crescanda de gestiune si administrare integrate a firmelor din Romania. Optiunea LLP are girul unei echipe de peste 150 de profesionisti, cu proiecte implementate in mai mult 50 de tari, printre care Statele Unite ale Americii, Japonia, Italia, Germania, Rusia acoperind toate domeniile economice, de la petrochimie, trecand prin majoritatea varietatilor de productie (productie discreta, productie pe proiect, productie de proces) si pana la servicii finaciare si de consultanta.


Prin divizia Microsoft Business Solutions, corporatia Microsoft a oferit pana acum mai mult de 150.000 de solutii integrate pentru companii din intreaga lume acoperind in totalitate procesele de afaceri specifice acestora. Printre solutiile oferite de catre Microsoft Business Solutions cu cea mai mare rata de succes se numara Microsoft Dynamics NAV (fost Navision) si Microsoft Dynamics AX (fost Axapta) – pentru aceasta din urma aplicatie LLP asigurand si versiunea localizata in Romania. Extrema configurabilitate in toate ariile de business - financiar, mijloace fixe, service, gestiune de stocuri si productie – si mai ales extensibilitatea si verticalizarea lor prin numeroasele add-on-uri provenite de la diversii parteneri Microsoft Dynamics, definesc aceste solutii ca cele mai indicate pentru companiile mici si mijlocii implicate in procese de productie.


Pentru a raspunde acestei nevoi de verticalizare la care Microsoft Dynamics se preteaza prin excelenta, LLP Bucharest a initiat o colaborare cu alti parteneri Microsoft care au dezvoltat si implementat add-on-uri specifice. In acest sens se poate aminti colaborarea cu MODUS Consult GmbH & Co KG care, vizand sfera alimentatiei, a creat add-on-ul „FoodVision” raspunzand cerintelor specifice acestui domeniu. Urmand aceeasi linie, compania germana a mai creat add-on-uri pentru industria prelucrarii lemnului „MODUS Furniture”, a maselor plastice „PlastVision” adaugand in acest mod solutiilor Dynamics functionalitatile care o transforma in instrumentul ideal pentru acesti utilizatori specifici.


Alta colaborare de acelasi gen, cu aplicabilitate in domeniul industriei textile de aceasta data, a fost dezvoltata cu un alt partener Microsoft – compania olandeza Pebblestone Fashion International b.v. Si solutia Pebblestone Fashion® bazata pe Microsoft Dynamics™ NAV a fost implementata cu succes de catre grupul LLP la companii de referinta din industia textila din Romania si din strainatate.


De remarcat ca solutiile oferite de catre LLP Bucharest acopera o sfera mult mai ampla decat aria de productie – de la activitatea operationala, financiara, de analiza a afacerii, de management al relatiei cu clientii, pana la acoperirea tuturor nevoilor de raportare si business intelligence – bazandu-se pe Microsoft Dynamics™ NAV sau AX, precum si pe celelalte produse din portofoliul LLP – SunSystems, Vision, MIS, Pivotal, eXpense sau time@work.


Utilizarea solutiilor propuse de catre LLP Bucharest se recomanda de la sine prin:


l Apartenenta echipei locale la un grup regional cu o experienta majora si cu o inalta rata de succes a implementarilor


l Vasta experienta in domeniul ERP cu deosebite competente in diversele industrii;


l Referinte la numeroase companii de renume mondial, regional sau local.


Consultantii cu experienta, cunoasterea profunda a diverselor tipuri de activitati economice, intelegerea si respectarea cerintelor locale impuse de legislatia in vigoare, parteneriatele in cadrul Microsoft Dynamics®, calitatea serviciilor de consultanta pentru implementarea sistemelor de tip ERP si nu in ultimul rand referintele fac din echipa LLP Bucharest un imbatabil atu in ceea ce inseamna realizarea sistemelor integrate generatoare de valoare adaugata pentru managementul modern si eficace al companiilor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite