Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Veracomp aniverseaza 9 ani de distributie consultativa

03 Iunie 2016



Veracomp aniverseaza noua ani de activitate pe piata locala, perioada in care a dezvoltat o retea extinsa de parteneri si un portofoliu complex de produse si servicii. Distribuitor cu valoare adaugata, Vercomp ofera pe piata locala solutii de networking, securitate, storage si telecomunicatii de la cei mai cunoscuti furnizori globali, cel mai recent parteneriat semnat de Veracomp fiind cu TrendMicro. Compania este orientata cu precadere pe implicarea in proiecte, domeniu care genereaza peste 80% din cifra de afaceri si unde conteaza distributia consultativa si colaborarea esentiala intre reseller-distribuitor-producator Acest model de afaceri a asigurat companiei Veracomp o evolutie constant pozitiva, distribuitorul reusind sa realizeze anual cresteri semnficative ale cifrei de afaceri.



„In 9 ani de activitate, am avut bucuria de a interactiona cu branduri puternice si oameni valorosi. O adevarata onoare sa fii parte integranta a unei adevarate comunitati inerent existente in zona solutiilor IT specializate. Evenimentul ZONA 9 a ilustrat pe deplin atat forta tehnologica a producatorilor din portofoliul nostru, cat si apetenta companiilor IT locale de a prelua si exploata pozitiv inovatia, atat la nivel generic al perceptiei, cat si din punct de vedere al resurselor. O data in plus, ni s-a confirmat faptul ca avem atat tehnologia, cat si resursele umane necesare pentru a putea construi si in viitor proiecte de exceptie, care pot genera transformari si progres atat in mediul de business, cat si in cotidianul general,” declara Catalin Matei, CEO, Veracomp.

In contextul aniversarii, compania a organizat evenimentul „IT out of the box”, care a reunit peste 100 de participanti, majoritatea reprezentanti ai companiilor specializate in domeniul IT. Totodata, acesta a fost onorat si de prezenta si sustinerea a mai multor producatori internationali de solutii IT din portofoliul Veracomp, precum: Extreme Networks, F5, Fortinet, LifeSize, Polycom, RSA, TrendMicro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite