Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Sanatate >> Furnizori

ICEEfest lanseaza un eveniment-satelit dedicat modului in care digitalul poate schimba radical in bine sanatatea. Catalin Tolontan se adauga speakerilor internationali confirmati

07 Iunie 2016ICEEfest, cel mai mare festival dedicat Internetului din Europa Centrala si de Est, va propune pentru editia din acest an o sectiune cu adevarat speciala: ICEEhealth.

Pe 10 iunie, in a doua zi a festivalului, vor veni la Bucuresti specialisti recunoscuti pe plan mondial, gata sa impartaseasca din experienta adunata in cel mai important aspect al vietii noastre: sanatatea.

Digitalul este clar viitorul in acest domeniu, o piata tanara care depaseste constant asteptarile ca investitii si inovare. Primul trimestru din 2016 inregistreaza in zona startup-urilor de tehnologie medicala si de wellness investitii de 1,8 miliarde USD, adica de 10 ori mai mult decat in acelasi trimestru in 2010, conform Startup Health.

Un film al celor de la Scanadu ne poate da o imagine mai completa asupra impactului digitalului in viata de zi cu zi si in sanatate.

La ICEEhealth se vor dezbate solutii pentru fitness si wellness, telemedicina, aplicatii si dispozitive de monitorizare pentru diverse afectiuni, tiparirea 3D aplicata in sanatate, precum si noi paradigme pentru studii clinice si terapii.

E un eveniment deschis tuturor: de la cei interesati de un stil de viata sanatos, la doctori, pacienti, antreprenori, farma si pana la cercetatori. Vom vedea, de exemplu, si cum realitatea virtuala castiga teren, fiind folosita din faza de educatie medicala pana la interventii terapeutice.

Dupa teribila experienta prin care a trecut in momentul in care a primit diagnosticul de cancer la creier, Salvatore Iaconesi va vorbi in cadrul ICEEhealth despre cat de mult l-a ajutat mediul digital sa faca fata acestei traume, dar si despre potentialul exceptional al tehnologiilor open source pentru inovare in medicina.

Alaturi de cei 3 prieteni ai sai, Cosmin Mihaiu a pus in 2011 bazele unui proiect care azi a ajuns un adevarat business international.

MiraRehab transforma fizioterapia dintr-un chin intr-un act de normalitate, cu ajutorul unor jocuri cu o aplicabilitate intr-o gama foarte larga de probleme.

Sanatatea e domeniul care a atras atentia in mod exceptional in ultimele zile in Romania.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite