Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Sanatate >> Furnizori

ICEEfest lanseaza un eveniment-satelit dedicat modului in care digitalul poate schimba radical in bine sanatatea. Catalin Tolontan se adauga speakerilor internationali confirmati

07 Iunie 2016Si asta i se datoreaza in special lui Catalin Tolontan si jurnalistilor de la mai multe publicatii care au preluat si dezvoltat investigatia demarata de echipa GSP. Tolontan a confirmat participarea la ICEEhealth, unde vom afla detalii despre impactul generat de anchetele sale privind sanatatea, despre puterea mediul digital in jurnalism si despre rolul presei in insanatosirea sistemului medical din Romania.

Printre speakerii confirmati se numara si:

  • Pamela M. Kato (Serious Games Institute) – jocuri cu efect terapeutic
  • Mircea Popa - cum digitalul transforma dermatologia
  • Alistair Wickens (Quealth) - rolul aplicatiilor si al dispozitivelor de monitorizare in sanatate
  • Denise Silber (Doctors 2.0 & You) - sanatatea digitala in Europa
  • Karolina Korth (Roche) - tehnologia care ne imbunatateste viata
  • Lavinia Ionita (Omixy) - personalizarea metodelor de tratament, implicand ultimele descoperiri in genomica
  • Scott Summit (StanfordUniversity) – importanta designului in e-health

Lista completa a celor care vin la ICEEhealth, exceland in acest domeniu o gasiti pe sectiunea dedicata din cadrul ICEEfest: ICEEhealth.com.

Tot acolo puteti afla si detalii despre preturile biletelor pentru a avea acces la ICEEhealth in particular dar si la ICEEfest, in general.

ICEEfest a ajuns la a 5-a editie si este organizat, inca de la lansare, in parteneriat cu Orange.Printre cei mai importanti sustinatori ai festivalului se mai numara anul acesta Volkswagen, BCR, Xaxis si Prometheus.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite