Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

KEBA ANIVERSEAZA 10 ANI DE INOVATIE IN ROMANIA

17 Iunie 2016KEBA Automation, cea mai inovatoare companie din Romania in zona de digitalizare si concepte de self-banking, sucursala KEBA AG Group, implineste 10 ani de existenta pe piata bancara din Romania.
Compania este recunoscuta pentru inovatie in domeniul bancar. Astfel, KEBA a adus conceptul de cash recycling in Europa, fiind una dintre primele companii acreditate pentru tehnologia de recirculare a bancnotelor de catre Banca Centrala Europeana. In plus, a fost primul furnizor care a introdus aceasta notiune in Romania, chiar in anul venirii sale pe piata locala si continua sa detina pozitia de lider in acest domeniu, in prezent.
De asemenea, KEBA gestioneaza si monitorizeaza tehnic cea mai mare retea de terminale bancare din tara, cu ajutorul unei solutii performante de ticketing si monitoring,dezvoltata in intregime de KEBA Romania.
Una dintre cele mai importante realizari ale companiei in ultima decada a fost aportul la un proiect de mare amploare pentru piata romaneasca de banking – KEBA a sustinut o importanta institutie financiara inimplementareaunei sucursale 100% digitale/ cashless. Astfel, toate operatiunile clientului bancar se realizeaza in sistem self-banking, cu ajutorul unor terminale de ultima generatie, iar actiunea este una in premiera pentru piata bancara din Romania.
Mai mult, serviiciile bancare oferite de KEBA sustin si nevoile de colectare de numerar pentru clientii mari corporatii sau comercianti de tip cash & carry.

Ne mandrim cu evolutia companiei KEBA in Romania si cu faptul ca am castigat rapid increderea clientilor, oferindu-le constant servicii complete, de calitate, de ultima generatie, adaptabile necesitatilor de business. Astfel, anul trecut flota de terminale din Romania a avut o crestere de 35%, raportata la anul precedent.
Iar acest lucru a fost posibil prin mentinerea increderii clientilor nostri datorita cresterii continue a echipei, atat ca numar - acoperim principalele orase ale tarii - cat si din punct de vedere competente. Astfel, am dezvoltat continuu o echipa interna dedicata de software development, sustinand la nivel local intregul segment de solutii software necesare proiectelor implementate
.”,spune Elena Turda, General Manager, KEBA Romania.

Self-banking-ul castiga tot mai mult teren in Romania, iar KEBA este alaturi de banci in acest demers, oferindu-le cele mai inovative instrumente pentru a ajuta clientii finali sa castige timp pretios."
Sediul central KEBA AG este localizat in Linz, Austria, iar compania are sucursale deschise la nivel mondial. In ultimul an financiar, incheiat (la 31 martie 2015) compania a realizat o cifra de afaceri de 189,5 milioane euro.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite