Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Studiu Dell-IDC: Angajaţii care lucrează de acasă sunt la fel de productivi sau chiar mai productivi decât cei care lucrează în birouri

23 Iunie 2016



"Dell continuă transpunerea în faptă a strategiei sale pe termen lung şi se concentrează pe furnizarea celor mai bune soluţii clienţilor. Suntem mai bine poziţionaţi pentru a modela forţele generate de cloud, big data, mobilitate şi securitate, forţe care schimbă felul în care trăiesc oamenii, felul în care operează afacerile şi felul în care funcţionează întreaga lume, la fel cum am procedat cu mai bine de 30 de ani în urmă, când am ajutat la revoluţionarea forţei PC-ului", a declarat Anja Monrad – Executive Director & General Manager, CEE, Dell, EMEA Emerging Markets - cu ocazia evenimentului anual Dell Be/ Future Ready /’16, in cadrul caruia compania a prezentat cele mai noi solutii pentru clienţii comerciali. Evenimentuleste un roadshow de o zi, care acoperă 17 țări din regiunea EMEA si care a inclus sesiuni de informări și de break-out, precum şi o expoziţie în cadrul căreia compania Dell este prezentă alături de partenerii săi.
Dell Be/ Future Ready /’16 are ca temă "Get Future Ready!", axată pe transformarea digitală. Efectele acestei tendinţe influențează modul în care oamenii învaţă, interacţionează, achiziţionează bunuri şi servicii şi trăiesc, precum şi modul în care organizaţiile furnizează produse şi servicii clienţilor lor. Dell se concentrează explicit pe zona "modului în care" se petrece transformarea digitală. Conform unui Studiu IDC, sponsorizat de Dell, 52% dintre cei chestionați cred că angajaţii care lucrează de acasă sunt la fel de productivi sau chiar mai productivi decât la birou, iar 50% dintre angajaţi îşi verifică mesajele e-mail de serviciu sau acceptă convorbiri telefonice de serviciu și după încheierea programului. Conform studiului IDC “The Future-Ready Enterprise: Driving business results today while preparing for the challenges of tomorrow” (septembrie 2015), există patru aspecte pe care organizaţiile pregătite pentru viitor au toate şansele să le facă:
- sunt cu 86% mai înclinate să dispună de instrumente integrate de măsurare a ratelor de utilizare
- sunt cu 43% mai înclinate să integreze instrumente, precum cloud, BDA şi convergenţa infrastructurii
- sunt cu 43% mai înclinate să dispună de transformări tehnologice gestionate eficient
- sunt cu 48% mai înclinate să furnizeze o viziune cuprinzătoare asupra serviciilor IT.
În cadrul celor patru zone de expoziţie - Enterprise, Big Data, Soluţii client şi Securitate - ale evenimentului Dell Be/ Future Ready /’16 vizitatorii au putut testa noile modele de laptopuri, desktopuri şi monitoare Dell afland mai multe despre noile servere, staţii de lucru şi sisteme de stocare de date.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite