Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Sanatate >> Stiri si comunicate

Pfizer și IBM, acord de colaborare pentru Ómbunătățirea vieții pacienților cu Parkinson

08 Iulie 2016Despre Pfizer Inc.

În compania Pfizer aplicăm cunoştinţele ştiinţifice şi resursele noastre globale pentru a contribui la îmbunătățirea sănătăţii şi stării de bine a oamenilor, în fiecare etapă a vieţii lor. Ne preocupăm permanent să stabilim standarde de calitate, siguranţă şi valoare în activitatea de cercetarea, dezvoltare și producție de noi produse. Portofoliul nostru global include medicamente şi vaccinuri, precum şi multe dintre cele mai cunoscute produse pentru îngrijire personală din lume. În fiecare zi, echipa Pfizer lucrează pentru a promova îngrijirea stării de sănătate, tratamentul preventiv şi curativ al celor mai de temut afecţiuni din prezent. Consecvenţi faţă de responsabilitatea noastră în calitate de companie biofarmaceutică importantă nivel mondial, colaborăm cu specialiștii în sănătate, autorități şi comunităţile locale pentru a sprijini şi a extinde accesul la servicii de sănătate sigure şi accesibile în întreaga lume. De peste 150 de ani, lucrăm împreună pentru o lume mai sănătoasă! Pentru a afla mai multe detalii accesaţi www.pfizer.com si www.pfizer.ro.

iBrainFacts.org.Global Prevalence of Diseases and Disorders. 27 April 2012.Available athttp://www.brainfacts.org/policymakers/global-prevalence-of-diseases-and-disorders(link is external)Accessed on April 4, 2016

iiWorld Health Organization.Neurological disorders: Public Health Challenges.2006. Chapter 2, page 35. Available athttp://www.who.int/mental_health/neurology/chapter_2_neuro_disorders_public_h_challenges.pdf(link is external)Accessed on April 4, 2016.

iiiParkinson’s Disease Foundation.Statistics on Parkinson’s. Available atwww.pdf.org/en/parkinson_statistics(link is external)Accessed on April 4, 2016Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite