Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Notebooks >> Stiri si comunicate

Noile procesoare Intel permit cele mai subtiri si mai usoare dispozitive

01 Septembrie 2016



Intel a adus pe piata generatia a saptea a familiei de procesoare „i” dezvoltata special pentru continut video 4K si 360, precum si pentru un nivel ridicat de performanta. Mai mult, noua familie va permite realizarea celor mai subtiri si mai usoare dispozitive de pana acum.




Ca imbunatatiri, Intel anunta:

Timp mic de răspuns și viteză: echipele de inginerie și de producție Intel au îmbunătățit procesul de fabricație pe 14nm cu ceea ce noi numim 14nm+. A șaptea generație a gamei de procesoare Intel® Core™ oferă o performanță în productivitate de până la 12% mai mare și o performanță web de până la 19% mai rapida față de generația anterioară de procesoare lansată cu doar un an în urmă.

Acces la conținut 4K UHD premium: cu noile computere din cea de-a șaptea generație a gamei de procesoare Intel® Core™, fanii televiziunii și ai filmelor vor avea acces la streaming premium în format 4K UHD de la studiouri precum Sony Pictures Home Entertainment și furnizori ca FandangoNOW. Acesta este doar începutul, având în vedere adopția în masa a conținutul 4K UHD, care va avea loc în timp.

Deschidere catre o lume plină de 4K UHD generat de utilizatori: utilizatorii pot vizualiza acum conținutul 4K UHD fiind distribuit pe site-uri precum YouTube și îl pot urmări mai mult timp pe sistemele bazate pe noile procesoare. Dar ei au, de asemenea, puterea de a crea, edita și partaja propriile clipuri 4K UHD și la 360 de grade până la de 15 de ori mai repede comparativ cu un PC vechi de 5 ani datorită îmbunătățirilor aduse de noile procesoare.

Gaming on the go: jucătorii vor vedea o îmbunătățire grafică de trei ori4 comparativ cu un PC vechi de 5 ani, ceea ce înseamnă că puteți rula jocuri populare, cum ar fi Overwatch™ oricând și oriunde pe un laptop subțire, ușor. De asemenea, cu tehnologia Thunderbolt™ 3 disponibilă pe mai multe dispozitive, jucătorii pot folosi un singur cablu pentru a conecta o stație de andocare grafică externă și monitoare 4K UHD pentru performanțe de gaming de top.

Intel si partenerii OEM, pregatesc noi lansari de produse pentru urmatoarele luni.