Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Doua premii Buyers Laboratory LLC pentru echipamentele Konica Minolta

11 Septembrie 2016Konica Minolta a primit premiul Summer Pick Award 2016 pentru produsele bizhub C308 și bizhub 227 din partea Buyers Laboratory LLC (BLI). BLI este o autoritate independentă care evaluează performanța echipamentelor și aplicațiilor de birou. Multifuncționalele Konica Minolta s-au remarcat prin fiabilitatea excelentă, compatibilitatea pentru imprimarea mobilă, driverele complet customizabile, panoul de control cu funcții diverse, precum și prin măsurile complexe de securitate.
Obiectivul nostru este să asigurăm permanent organizațiilor cea mai eficientă platformă de colaborare în domeniul informației”, a declarat Julien Azzi, manager de produs la Konica Minolta. „Suntem mândri că performanța superioară, integrarea facilă și raportul excelent calitate-preț ale produsului bizhub C308 au fost recunoscute prin premiile Summer Pick conferite de BLI.” În calitate de furnizor de top la nivel mondial de echipamente multifuncționale, Konica Minolta demonstrează expertiza și angajamentul de a livra soluții și servicii optimizate de printare pentru clienți. Aceste atribute sunt amplu ilustrate de echipamentele premiate, cu viteze remarcabile de printare de 21-30 pagini pe minut atât color (bizhub C308), cât și alb-negru (bizhub 227)".
Testele riguroase la care au fost supuse echipamentele multifuncționale bizhub C308 și bizhub 227 de către experții Buyers Laboratory LLC, au evidențiat fiabilitatea, diversitatea și funcționalitatea deosebită a echipamentelor. „Produsul Konica Minolta bizhub C308 reduce costurile de producție și permite fluxuri de lucru eficiente în numeroase moduri”, explică George Mikolay, Senior Editor BLI. "Pentru BLI, este esențial ca imprimantele multifuncționale să reprezinte un instrument care ușurează munca utilizatorilor. Produsul Konica Minolta bizhub 227 este o îmbinare reușită între multifuncționalele compacte A4 și multifuncționalele clasice A3 cu volum mediu”, adaugă Mikolay. „Cu un preț accesibil și performanță excepțională, sistemul aduce valoare adăugată și deservește nevoile întreprinderilor mici și mijlocii. Unul dintre obiectivele Konica Minolta este furnizarea de produse de calitate superioară dar, în acelasi timp, ușor de utilizat – aceste caracteristici au fost remarcate și apreciate de către BLI: „Funcția premiată MyTab asigură customizarea completă a driverelor de printare, ceea ce permite setarea preferințelor și crearea de shortcut-uri pentru facilitarea job-urilor frecvente. Panoul de control intuitiv poate fi customizat cu pănâ la 25 de scurtături pentru sarcinile programate în mod obișnuit”, explică George Mikolay.
BLI premiază produsele de hardware și software excepționale, bianual, în cadrul Summer și Winter Pick Awards. Produsele care trec testul unic de durabilitate BLI obțin un certificat ce le atestă performanța în rândul competitorilor la anumite categorii. De peste 50 de ani, achizitorii și directorii de IT apelează cu încredere la BLI Pick pentru a se ghida în procesul decizional de cumpărare a unui produs.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite