Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

NAS-urile QNAP utilate cu noile procesoare Intel si 64 GB RAM

19 Septembrie 2016
QNAP
a anunțat seriile NAS din clasa business TVS-x82 și TVS-x82T cu Thunderbolt, motorizate de cea de a șasea generație de procesoare Intel multi-core pe 14nm, ce suportă o capacitate de memorie RAM de până la 64GB pentru aplicații intensive, cum sunt cele de virtualizare. Dispunând de un hardware avansat, bazat pe conceptul de stocare pe niveluri, partiționare bazată pe aplicații și distribuirea traficului de rețea, seriile TVS-x82 și TVS-x82T sunt destinate companiilor și mediilor de lucru ce solicită performanță și eficiență.

Extinderea memoriei RAM până la 64GB și suportul nativ pentru Virtualization Station recomandă noile serii ca servere de stocare și procesare pentru virtualizare și sarcini critice. “Seriile TVS-x82 și TVS-x82T sunt adoptate în principal de companii și grupurile de utilizatori care au nevoie de aplicații ce necesită memorie RAM în exces și putere de procesare” declară David Tsao, manager de produs la QNAP. “Suportând până la 64GB RAM, sarcinile precum virtualizarea și editarea online la rezoluții înalte vor primi un impuls puternic,” adaugă acesta.

Seriile TVS-x82 și TVS-x82T sunt completate de un nou model cu 12 sertare, ce folosește procesoare Intel Core i7 și 64 GB RAM: TVS-1282T-i7-64G, TVS-1282-i7-64G și TVS-1282-i7-64G-450W. Utilizatorii se pot bucura astfel de o gamă mai largă de servere de stocare, răspunzând unor cerințe diverse.Tags: stocare, NAS, Qnap

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite