Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> HR >> Stiri si comunicate

HR Director Internațional L'Oréal, prezent la HR Summit Iași

20 Septembrie 2016





Date ale biroului de statistică a pieței muncii din SUA arată că o dată la trei ani, cei care fac parte din generațiile Y și Milennials își dau demisia pentru a începe să lucreze pentru o altă companie. Retenția în cadrul companiilor din care aceștia fac parte devine o adevărata provocare. Angajatorul trebuie să știe cum să atragă tinerii în contextul unei pieți dinamince și imprevizibile, engagementul devenind un punct de referință pentru managementul companiilor. 16 super eroi, reprezentanți ai companiilor de renume precum Telekom, Ernst&Young, Cegeka România, The Searchologist, FM Logistic, Endava, Saint-Gobain, Continental vor pune în discuție la HR Summit Iași provocările pe care Departamentul de resurse umane le întâmpină. Aceștia vor împărtăși din experiența lor prin intermediul prezentărilor, workshop-urilor și a sesiunilor de debate, abordând probleme de actualitate pentru comunitatea de resurse umane. În același timp, vor oferi participanților șansa de a se implica activ, de a identifica noi oportunități de business și de a-și dezvolta deprinderile de super eroi.



Strategii internaționale aplicabile situațiilor universale
Despre modalitățile de retenție, atragerea candidaților, dezvoltare, dar și soluționarea deficitului de angajați va discuta Alina Perrin, HR Director Internațional L'Oréal, în cadrul Conferinței de Resurse Umane HR Summit Iași.
Alina a absolvit L’Institut d’Etudes Politique la Paris, având o dublă specializare în relații internaționale și resurse umane. Este alături de L'Oréal încă din anul 2003, iar pe parcursul carierei sale a progresat în interiorul acestei companii, ocupând poziții de Product Manager, HR Manager L'Oréal România, HR Director L'Oréal România, HR Director Luxury Products Division L'Oreal Italia. În prezent, Alina se ocupă de pilotarea 360° a unei populații la nivel mondial, ocupând funcția de International HR Director L'Oréal.



Integrarea noilor angajați, preocupare constantă a Departamentului de HR

Scopul procesului de inducție este să faciliteze noului angajat integrarea cât mai rapidă, oferindu-i cunoștințele și informațiile de care are nevoie pentru a-și desfășura activitatea într-o modalitate optimă. Pe parcusul acestui proces, rolul specialistului HR este de a acorda noului angajat încredere, susținere și de oferi informații despre procedurile specifice departamentului. Procesul de inducție pentru noii angajați, în special pentru tinerii din generația Millennials, a devenit primordială pentru departamentul de HR. Acesta este subiectule pe care Viorel Jigman, reprezentant Siveco Romania, îl va aborda în cadrul workshop-ului susținut în prima zi a evenimentului.

Cu peste 13 ani de experienta, Viorel este profesionist în domeniul eLearning, iar pe parcursul carierei a activat în calitate de Inginer Tehnic și Trainer, Manager Call-Center, Analist de business și Manager de Proiect. În prezent, acesta ocupă poziția de Product Manager Cloud Learning și Managerul departamentului AeL Dezvoltare în cadrul Siveco România. A coordonat cu succes peste 30 de proiecte la nivel național, internațional, dar și proiecte R&D din sfera publică și privată. Pe Viorel îl vei întalni la cea de-a XI-a ediție HR Summit, care va avea loc în Iași, în perioada 12-13 octombrie 2016.

Ți-ai completat agenda pentru luna octombrie? Participă la Săptămâna HR din Iași, în 5-13 octombrie!

Săptămâna dedicată HR-ilor pregătește pentru comunitatea ieșeană două evenimente de referință pentru industria resurselor umane: HR Summit și Târgul de Cariere. O săptămâna în care super-eroii companiilor naționale și internaționale de renume aduc noutățile din domeniu prin intermediul prezentărilor, studiilor de caz și al workshop-urilor. În același timp, specialiștii HR au ocazia să interacționeze cu tineri interesați de carieră la Târgul de Cariere, să realizeze interviuri pe loc și să ofere oportunități de promovare și de susținere a unor seminarii și workshop-uri pentru candidații TdC.
Va fi o săptămâna în care comunitatea de HR din capitala Moldovei se reunește într-un contex în care networkingul și knowledge sharingul sunt principiile de bază. Detalii pe www.targuldecariere.ro și pe www.iasi.hrsummit.ro.

Despre Conferința de Resurse Umane HR Summit
HR Summit este organizat de Libero Events, agenția de evenimente, B2B și B2C, sub semnătura căreia au loc conferințe și workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar şi târguri: Touristica.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite