Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cel mai mare furnizor independent de soluții IT din Europa-10 ani de activitate īn Romānia

22 Septembrie 2016



Pe data de 1 septembrie, în Sala Voievozilor din Palatul Culturii din Iaşi, compania SCC Services România, subsidiară a companiei britanice SCC, cel mai puternic furnizor independent de soluții IT din Europa, a aniversat într-un cadru festiv 10 ani de activitate.
Printre participanții prezenţi la recepția organizată de companie cu acest fericit prilej, s-au numărat oficialități locale, reprezentanți ai mediului academic, precum şi Excelența Sa Dl. Teofil Bauer, ambasadorul Ucrainei în România, însoțit de primarul orașului Cernăuți, dl. Oleksii Kaspruk. Recepția a însemnat şi un excelent prilej de networking, alăturând membri ai mediului de business ieșean şi băcăuan.



Punctul de interes al evenimentului a constat în interviul live acordat de Sir Peter Rigby, fondatorul şi CEO-ul Rigby Group PLC, consorțiul de firme britanic din care face parte şi SCC. Într-un interviu moderat de jurnalistul Lucian Mândruță, Sir Peter Rigby a împărtășit cu cei prezenți viziunea lui despre viitorul IT-ului în România şi despre contextul economic european în lumina recentului vot pentru Brexit.
Doamna Adina Tapalagă, Director General al SCC Services Romania a declarat:
« Astăzi suntem o parte integrantă a SCC, divizia de tehnologie a Rigby Group şi, la cei aproape 1000 de angajați, nu mai suntem demult ‘copilul răsfățat’ al grupului, ci ne-am transformat în ‘tânărul adult’ pe care se poate conta şi care pune serios umărul alături de ceilalţi membri ai marii familii SCC la furnizarea unor servicii IT de cea mai bună calitate. Misiunea SCC este şi va rămâne aceea de a face ca IT-ul să funcționeze pentru clienții noștri, îmbunătățind modul în care se desfăşoară afaceri, dezvoltând cu aceştia relaţii de parteneriat care să adauge valoare pe termen lung business-ului lor.”
Investiția inițială pentru deschiderea sediului din Iaşi a depășit 1 milion de euro, pentru ca în următorii 10 ani de activitate valoarea totală a investițiilor în Iaşi şi în Bacău să depășească 10 milioane de euro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite